24sata

VOLIM TE, M

- Piše: TONIA MALIĆ

Glumac Johnny Depp (57) godinama je bio jedan od najpoželjn­ijih holivudski­h frajera, a onda mu je srce osvojila kolegica Amber Heard (34).

Zlatni par Hollywooda, kako su ih mnogi zvali, upoznao se prije gotovo deset godina na snimanju filma “The Rum Diary”. Iako je pirat s Kariba u glumačkim krugovima važio za zločestog dečka, Amber je često komentiral­a kako je on njezin princ na bijelom konju. Vjenčanje je bilo kao iz bajke. Slavni par je rekao sudbonosno da na otoku Little Hall’s Pond Cay na Bahamima, koji je glumac 2004. kupio za 20 milijuna kuna. U krugu prijatelja i obitelji zakleli su se na vječnu ljubav. No gotovo se više nitko i ne sjeća idiličnog početka s obzirom na to da su godinama unazad novinske stupce popunjaval­i isključivo svađama, prijetnjam­a i optužbama. No krenimo redom. Heard je zatražila rastavu nakon samo 15 mjeseci braka i odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa. U zahtjevu za rastavom optužila je glumca za fizičko i psihičko zlostavlja­nje. Deppov odvjetnik odbacio je optužbe

ustvrdivši da se Heard pokušava preko lažnih optužbi financijsk­i okoristiti. To je bio početak sage, a prljavo rublje u medijima su bez srama jedno o drugom počeli iznositi.

SPAVAO SA STARLETAMA

- Spavao je okolo sa starletama, prostitutk­ama, a varao me i s kolegicama sa seta. Sramotio me, a do mene su svakodnevn­o dolazile informacij­e o nevjerstvu - pričala je Amber prije nekoliko godina. Zanimljivo, na Deppovu stranu stala je i bivša partnerica Vanessa Paradis (47), s kojom ima dvoje djece. Pričala je kako je uvijek bio vjeran i dobar muškarac. Na sudu je Heard detaljno opisivala njihov odnos iz tog vremena.

- Na alkoholu i drogi on je bio nasilnik i čudovište. Kombinirao je drogu i lijekove te sam u tim stanjima bila prestravlj­ena. Poslije se ne bi ni sjećao što je sve radio. Voljela sam ga i zato

VJENČANJE IZ BAJKE Johnny i Amber vjenčali su se 2014. na privatnom otoku

na Bahamima

PROCURILA SNIMKA sam mu vjerovala da će se promijenit­i i prestati sa svime, ali to je bila laž - ispričala je Heard. Govorila je i o navodnoj glumčevoj ljubomori.

- Na privatnom letu bio je potpuno pijan u rano jutro. Zamjerao mi je što sam dan ranije za potrebe filma snimala romantičnu scenu s Jamesom Francom. Derao se i gađao me stvarima, a zatim udario u leđa dodala je Amber.

- Cijelu noć je pio i drogirao se. Ujutro, kad sam se probudila, dočekao me i počeo maltretira­ti. Tog dana me izudarao više puta, pljuvao me, gađao bocama... Bojala sam se za život - rekla je glumica prije dvije godine. Iako je Deppov odvjetnik ranije odbacio optužbe ustvrdivši da se Heard pokušava preko lažnih optužbi financijsk­i okoristiti, ona je sav dobiveni novac donirala i tako pokušala dokazati da joj glumčev novac nije motivacija. I dok se pla

RAZVOD IZ PAKLA

Samo 15 mjeseci kasnije glumica je zatražila razvod braka te optužila Deppa za fizičko i psihičko zlostavlja­nje

 ??  ??
 ??  ?? Depp lomi sve pred sobom
i prijeti bivšoj supruzi...
Depp lomi sve pred sobom i prijeti bivšoj supruzi...

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia