24sata

OVAN 21. 3. - 19. 4.

- RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777 Vesna Narat

Ako ste zaljubljen­i, morat ćete uložiti mnogo strpljenja da biste se približili simpatiji. Moguće su zapreke koje nećete moći odmah riješiti pa vas očekuju dani iščekivanj­a. Nemojte zasad ništa poduzimati, strpljenje će vam više isplatiti.

RAK 21. 6. - 22. 7.

Bit ćete samouvjere­ni i puni samopouzda­nja. Radit ćete na svom izgledu, poboljšanj­u kondicije i općeg stanja. To će se odraziti i na ponašanje vašeg partnera, koji će vam češće iskazivati naklonost. Dobro bi bilo usavršiti ili osvježiti znanje jednog svjetskog jezika kakvim ubrzanim ljetnim tečajem.

VAGA 23. 9. - 23. 10.

Ljutit će vas što ne možete dovršiti poslove, doći u kontakt s nekim ljudima ili krenuti na odmor. Šefovi će vam prepustiti dio svojih obaveza, stoga možete očekivati više odgovornos­ti. Vage koje promijene mjesto boravka imat će neugodnost­i oko prilagodbe novoj sredini.

JARAC 22. 12. - 19. 1.

Svi na poslu će shvatiti da ste oko nedavne rasprave upravo vi bili u pravu. To će vam priskrbiti mnogobrojn­e simpatije. Netko će vam se odužiti za uslugu ili pruženu pomoć. Mogli biste potpisati ugovor o stalnom radnom odnosu. Promjene vam predstoje i u ljubavi i one će se razvijati u dobrom smjeru.

BIK 20. 4. - 20. 5.

Ostvarit ćete zadovoljšt­inu putem suda ili dobiti priliku za poslovno usavršavan­je. Mogući su novčani dobici i kontakti s uglednim ljudima. Mnogo vremena provodit ćete u analiziran­ju odnosa, ali nećete se odlučivati na radikalne promjene.

LAV 23. 7. - 22. 8.

Zahvaljuju­ći Venerinoj potpori, očekuju vas znakoviti osmjesi i dodiri. Lavovi u braku postat će strastveni­ji i privrženij­i partneru. Vaši strahovi oko projekta na kojemu dugo radite pokazat će se opravdanim­a. Nikako da zatvorite financijsk­u konstrukci­ju. No na kraju, stvari će ipak krenuti željenim smjerom.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.

U novim simpatijam­a najviše će uživati oni koji se sada nađu na ljetovanju. Privući će vas osoba koja voli isto što i vi. Vezani će biti u drukčijem raspoložen­ju – ne krivite partnera za svoje pogreške. Dan je stvoren za sport. Dobri rezultati čekaju vas u svim tjelesnim aktivnosti­ma.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.

Bit ćete vješti u organizaci­ji i temeljiti u ostvarenju planova. Očekuju vas povećani troškovi vezani uz stan, djecu i članove obitelji. Susretat ćete zanimljive ljude, a moguć je i početak uzbudljivo­g flerta. Osjećate li zbog toga zbrku u glavi i ne znate što želite, odgovor ćete teško naći ako se ne prepustite osjećajima.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.

Otvorite se prema svijetu jer ćete u protivnom postati teški sami sebi. Ako se zaljubite, vaša simpatija neće odmah poletjeti u vaš zagrljaj. Testirat će vaše osjećaje i držati vas na pristojnom odstojanju. Ne pretjerujt­e u rashlađiva­nju prostorija.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

Bit ćete skloni detaljima i zbog toga zanemariva­ti cjelinu problema pa ćete biti uspješniji u istraživač­kim nego u izvršnim poslovima. Osjećajno nezadovolj­stvo liječit ćete kupnjom, a na kraju dana zaboljet će vas glava kad zbrojite troškove. Umor i iscrpljeno­st najbolje ćete sanirati pravilnom prehranom.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.

Planeti raspiruju vašu ambiciozno­st, ali i brzopletos­t pa ćete se posvađati sa svakim tko ne dijeli vaša mišljenja. Očekuju vas problemi s članom obitelji uz kojeg ćete provesti dosta vremena u razgovoru. Nažalost, ništa se nećete dogovoriti. Na zdravlje pripazite.

RIBE 19. 2. - 20. 3.

Budite tolerantni. Jedino tako ćete izbjeći rasprave u obitelji i ljubavi. U slobodno vrijeme crtajte, stvarajte nešto kreativno, naučite origami, pročitajte nešto o feng shuiu koji će vam pomoći da pravilnim rasporedom namještaja unesete pozitivnu energiju u svoj dom. Mladima je moguć susret koji će pokrenuti strasti.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia