24sata

DANI TUGE: UMIRU MI DRAGI PRIJATELJI

COVID-19 SIJE STRAH Ante Gotovac žali za preminulim prijatelje­m koji se borio sa zarazom korona virusom. Jako pazi da i sam ne nastrada

- Piše: IVANA PRGOMET

Daleko od toga da mi je svejedno. Jako bliski prijatelji umrli su mi od korone i puno ih je oko mene bolesno, kaže nam Ante Gotovac (50), koji posljednji­h godina živi u Beogradu. Prati situaciju s prosvjedim­a i stanje u Srbiji, kao i u svijetu vezano za koronu.

- Znam situaciju u bolnicama u Srbiji, koja je kaotična. Jedem puno vitamina, voća i povrća, kuham si juhe, ne izlazim uopće, čuvam se baš - nastavlja bivša reality zvijezda.

Kaže kako se ionako smirio, postao je jutarnji tip, noćni izlasci i raskalašen život prepun žena i poroka su iza njega, pa mu ne pada teško što ne izlazi. Posljednji­h godina redovito je išao u Tabor na duhovne obnove. ‘NISAM MOGAO NI

NA ISPRAĆAJ’

TEŠKO MU JE Poduzetnik i nekadašnja reality zvijezda teško se nosi sa situacijom koja ga je zatekla u Beogradu. Ondje se odselio prije nekoliko godina. - Mislim da je ipak teže razboljeti se i završiti u bolnici, nego biti kod kuće - kaže Ante. Prijatelj Žare, kod kojega je osam mjeseci živio u vili na Dedinju, kad je tek došao u Beograd, zarazio se koronom i preminuo u roku od nekoliko dana.

- Imao je 65 godina, ali dobro se držao, jači je bio i od mene - kaže Ante. Drugi prijatelj Dejan je 21 dan bio na respirator­u.

- Šokiralo me to sve skupa. Nisam im išao na sprovode, otići ću sam na grob. Mislim da se čovjek i pravo prijateljs­tvo nose u srcu. Nisam išao na sprovod zbog korone, odnosno zbog velikog rizika od zaraze. Ali čuo sam im se s obiteljima - kaže Ante. Stalno se čuje s bivšom suprugom Simonom Mijoković (35), koja je zabrinuta za njega i rekla mu je da se čuva.

- Čuvam se, i ja njoj isto i njezinoj obitelji želim sve najbolje - kaže Ante.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia