24sata

‘Godinama smo slali kupone za automobil’

SRETNE RUKE Sandra Boncek lani je uz deset nagradnih kupona osvojila Citroën C-Elysée, a njezinu kuvertu izvukla je Ivana Lovrić, pjevačica grupe Colonia...

- Piše: STELA TUĐAN

Presretna sam. Citroën C-Elysée je prekrasan poklon, rekla je Sandra Boncek iz Zagreba u prosincu prošle godine na primopreda­ji automobila koji je osvojila u nagradnoj igri 24sata.

Dodala je da planira zadržati automobil. - Presretna sam. Odmah ću se s njim provozati - otkrila nam je tad Sandra. Njezinu kuvertu u studenom je izvukla Ivana Lovrić, pjevačica Colonije.

Kad smo je prvi put nazvali, na telefon se javila njezina majka.

- Pa to je prekrasna vijest. Napokon, nakon toliko godina. Je li to stvarno istina - pitala je Sandrina majka.

Kad smo dobili sretnu dobitnicu, ispričala nam je kako je oduševljen­a.

- Nikad mi se ništa ovakvog nije dogodilo. Napokon mi se posrećilo - govorila je čitateljic­a. Isprva nije mogla vjerovati da je to istina jer već godinama šalje kupone za nagradne igre. Slali su na sve članove obitelji, a izgleda kako je formula za uspjeh bilo njezino ime. Dodala je da će i dalje igrati nagradne igre.

- Sad kad nam se posrećilo, nećemo prestati igrati nagradne igre - zaključila je.

PRESRETNA

Nova Duracell nagradna igra traje od 1. 6. 2020. godine u 00:00 sati do 31. 7. 2020. godine u 23:59 sati, uključujuć­i oba datuma. Glavna nagrada je Televizor LG OLED 55B9PLA, a utješne su četiri bežične naglavne bluetooth slušalica s mikrofonom BEATS by Dr. Dre Solo3 mat zlatnih, šest bežičnih naglavnih bluetooth slušalica s mikrofonom BEATS by Dr. Dre Solo3 zlatnih i pet prijenosni­h bežičnih bluetooth zvučnika JBL BOOMBOX. Kupovinom blister DURACELL ULTRA ili bilo koje drugo pakiranje DURACELL baterija na bilo kojem prodajnom mjestu kupac stječe pravo sudjelovan­ja u nagradnoj igri. Kupac može sudjelovat­i u nagradnoj igri više puta, ali uvijek s novim brojem računa, slanjem SMS-a na 60478 s ključnom riječi Duracell, brojem računa, imenom i prezimenom, adresa (ulica, kbr, ptt broj, mjesto). Javno izvlačenje dobitnika održat će se 11. 8. 2020. godine u 11 sati u Zagrebu, Miramarsko­j 23, a obavit će se na temelju nasumičnog odabira.

Za sudjelovan­je u nagradnoj igri potrebno je tijekom trajanja nagradne igre kupiti bilo koji Natural Wealth magnezij naveden u pravilima na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj. Nakon kupovine potrebno je prijaviti broj računa na jedan od 2 načina:

1. slanjem SMS-a sadržaja: NATURAL WEALTH, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS-a je 2,40 kn, PDV uključen.

2. ispunjavan­jem internetsk­og obrasca na www.naturalwea­lth.com. hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela ili telefona).

Nagradni fond za svaki nagradni krug sastoji se od bicikla Rog Pony Classic i dva Natural Wealth poklon paketa. Ukupno će se u 8 nagradnih kola podijeliti 8 bicikala i 16 poklon paketa. Izvlačenja će biti 15. 7., 22. 7., 29. 7., 6. 8., 12. 8., 19. 8., 26. 8.i 2. 9.2020. Imena svih dobitnika bit će objavljena na www.naturalwea­lth.com.hr.

 ??  ?? Otkrila je kako je nagradne igre igrala njezina majka
Otkrila je kako je nagradne igre igrala njezina majka
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia