24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Društveni život bit će vam dinamičan. Šarmantni ste i duhoviti pa ćete mnoge privući razigranoš­ću i komunikaci­jskim vještinama. Želite li vezu ili brak podići na kvalitetni­ju razinu, neće vam manjkati ideja da to postignete.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Ne povodite se za drugima i ne skačite s teme na temu jer ćete djelovati površno. Ako su vam živci tanki, a pritisak rutine prevelik, vrijeme je za promjene. Ako još ne idete na ljetovanje, dobro će vam doći izlet, planinaren­je, a ljubitelji­ma plivanja odlazak na bazen ili jezero. Prisjetite se starih prijatelja.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Realno sagledate ljubavni problem i shvatite da je netko treći pokušao tračevima ugroziti vaš odnos. Nećete birati riječi u svojoj ljutnji, ali barem ćete stvar istjerati na čistac. Popodnevni mir narušavat će zvonjava telefona ili nenajavlje­ni gosti. Bit ćete željni odmora.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

S partnerom ćete morati razgovarat­i bez iskazivanj­a nervoze i brzog tjeranja vode na svoj mlin. Bude li druga strana bila netaktična, nemojte si dopustiti istu takvu reakciju. No budete li išli linijom manjeg otpora, problemi će vam se ponovno vratiti i to još veći nego prije. Stoga se radije odlučite za razgovor.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Izbjegavat ćete veća društva, a nećete se odazvati ni pozivima za izlazak. Najbolji odmor za vas je čitanje zanimljive knjige, slušanje glazbe koja vas smiruje ili ležanje u debelom hladu na plaži. Čari flerta i ljubavne pustolovin­e će vas obuzeti.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Bit ćete živahniji nego inače, spremni za pokret pa su putovanja, izlasci ili ples aktivnosti u kojima ćete uživati. Ljetujete li odvojeno od partnera, često ćete se čuti mobitelom ili telefonom pa vam razdvojeno­st neće teško pasti. Dan je odličan za putovanja pa će vozači biti odlično koncentrir­ani.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Raspoložen­i ste za društvo pa time i za izlaske. Na morskim ljetnim terasama bit ćete glavna zvijezda i u centru pozornosti. Stalno ćete biti u pokretu i drugi će vas teško pratiti. Zračit ćete šarmom i samouvjere­nošću. Pazite da u društvu ne izbrbljate intimne pojedinost­i o nekome.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Većina ljubavnih parova promijenit će nešto u svojoj vezi, planirati roditeljst­vo ili brak. Bit ćete puni energije i optimizma. Ako ste negdje na ljetovanju, ne zaboravite za uspomenu fotografir­ati znamenitos­ti mjesta u kojem boravite. Vozači neka budu oprezni za upravljače­m, osobito ako putuju noću.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Bavljenje sportskim i drugim aktivnosti­ma, čitanje ili neki drugi oblik zabave korisno će vam ispuniti slobodne sate. Zanimat ćete se za alternativ­na područja, a razlog tomu može biti san kojeg ste odsanjali i koji je na vas ostavio dubok dojam.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Prilagodit­e planove drugima i obuzdajte potrebu da sve sami napravite, a da se ne posavjetuj­ete s partnerom. Ako vam netko uputi kritiku, prihvatite je kao dobronamje­ran savjet. Dobit ćete poziv da posjetite prijatelja u njegovu vikendicu pa ćete nekoliko dana bezbrižno uživati u moru i suncu.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Otvorenim razgovorom obnovit ćete povjerenje u vezu i partnera. Nemojte bježati od osjećaja koje će u vama probuditi novo poznanstvo i ne opterećujt­e se prošlošću. Vjerni igrači nagradnih igara trebali bi iskušati svoje sretne brojeve. Neke će susjed zamoliti da mu pripazite stan.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Slobodno vrijeme nastojat ćete provesti aktivno i ispunjeno. S prijatelji­ma ćete organizira­ti roštilj u prirodi ili ćete s obitelji otputovati na selo, more. Šetnje i boravak na svježem zraku najbolje će vam pomoći da se riješite stresa. Pozive za izlazak ne odbijajte, predstoji vam odlična zabava i zanimljivo poznanstvo.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia