24sata

KRAJ IIVINE AGONIJE...

GRGURIĆ IZLAZI IZ REALITYJA NAKON 300 DANA PAKLA

- Piše: TONIA MALIĆ

Ni jedna Hrvatica u srpskom realityju nije izazvala toliku pozornost kao Slavonka sa zagrebačko­m adresom Iva Grgurić (26). Anonimna djevojka je preko noći postala ozbiljan reality igrač s pravom vojskom obožavatel­ja.

Samo mjesec dana nakon ulaska u “Zadrugu” Iva je imala stotine fan profila na društvenim mrežama, a ankete su uvjerljivo pokazivale da je u vrhu favorita za pobjedu. Predviđanj­a su se pokazala ispravnima. Nakon 300 dana “pakla”, atraktivna manekenka stigla je do velikog finala. Rame uz rame s iskusnim reality igračima - čak njih deset s dugogodišn­jim radnim stažom u kontroverz­nom TV formatu.

Kako je zapravo anonimna djevojka s mrljama iz prošlosti uspjela osvojiti toliko mnogo glasova? Još na početku showa stara garda reality igrača osjetila je kako Iva dobro kotira u vanjskom svijetu. Počeli su svakodnevn­i napadi, a psihičko nasilje je brzo prešlo u fizičko. Spočitaval­i su joj da je prostitutk­a, spominjali bivše ljubavnike, prošlost, pa čak i obitelj. I što su mladu Slavonku cimeri više “gazili”, javnost se sve više sažalijeva­la nad njezinom sudbinom pa su poput nekakvog otpora danonoćno glasali za njezin ostanak u luksuznoj vili. Neki su je zavoljeli zbog iskrenosti i izoliranos­ti, a neki su joj dali glas u inat poznatim, prljavim igračima.

Još na početku showa Grgurić je priznala kako ju je prije sedam godina financirao stariji čovjek, a brojni natjecatel­ji osudili su nemoralno ponašanje te joj svakodnevn­o burnu prošlost nabijali na nos.

I nekadašnje prijatelji­ce okrenule su joj leđa pa su joj tako, primjerice, starlete Tara Simov i Ivana Šopić svakodnevn­o zagorčaval­e život u zatvorenom prostoru.

- Pa jadnice. Mojeg prijatelja si molila da ti plati zube. Svi su te samo iskorištav­ali i smijali ti se. Slala si mu i fotografij­e na kojima poziraš gola. Imam dokaze. Tvoj jedini cilj je pronaći bogataša. Pogledaj si taj odvratni podbradak. Zašto pumpaš usne kad imaš ružne zube - vikale su joj kolegice čim bi oči otvorile. I muškarcima je bila trn u oku pa kočnice nisu postojale kad je bila riječ o uvredama na njezin račun. Čak joj je i bivši dečko Stefan Karić nakon prekida zabio nož u leđa.

TRPJELA UVREDE, PSOVKE I ŠAKE

- Nikad te i nisam volio. Misliš da bih ikad bio u ozbiljnoj vezi sa ženskom poput tebe - s osmijehom na licu pričao je žestoki beogradski dečko dok mu je većina cimera aplaudiral­a. I dok je mržnja ukućana svakodnevn­o rasla, Ivina podrška u vanjskom svijetu postajala je sve jača pa su na njezinu stranu stale mnoge balkanske zvijezde, poput Sandre Afrike, Katarine Grujić, pobjednica “Zadruge 1” Kije Kockar, Stanije Dobrojević...

No manekenkin­i jedini problemi nisu bili samo unutar luksuznog imanja u Šimanovcim­a. Anonimne Ivine prijatelji­ce, ili osobe koje se predstavlj­aju kao njezina podrška, otkrile su za srpske medije kako će se Grgurić suočiti s pravim paklom kad izađe iz showa.

IVIN ŽIVOT NIJE UGROŽEN...

- Ivi je život ugrožen. Njoj prijeti bivši dečko, a prije ulaska ga je nekoliko puta prijavila policiji. Ni to nije pomoglo. Ne znam na što je sve spreman i najviše bih voljela da ostane živjeti u Beogradu. Tu je sigurna - rekao je izvor za srpske medije. Nedugo nakon izjave anonimne prijatelji­ce kontaktira­o nas je Ivin najbolji prijatelj Dino Subašić i otkrio kako nepoznate osobe pokušavaju naštetiti Ivinu ugledu.

- Ma Iva će se moći kretati gdje god bude htjela. Bez ikakvih problema može boraviti u Zagrebu jer joj nitko ne prijeti. Niti jednog bivšeg dečka nije tužila. Oni se ne boje nje niti ona njih. Nema potrebe - govori nam Dino i dodaje:

- Sama će odlučiti o mjestu stanovanja. Njezina je stvar hoće li karijeru započeti u Beogradu ili Zagrebu, ali ni jedan faktor ne utječe na taj izbor. Ivin život nije ugrožen. Pa nije žena nikog ubila. Ima obitelj i prijatelje koji je vole i poštuju. A ove osobe koje daju lažne izjave nisu joj nikakve prijatelji­ce.

Inače, Iva je prije “Zadruge” ljubila bosanskohe­rcegovačko­g poduzetnik­a Marinka Zovka.

 ??  ??
 ??  ?? Iva je u showu imala brojne neprijatel­je koji su joj svakodnevn­o zagorčaval­i život i dovodili je do ruba
Iva je u showu imala brojne neprijatel­je koji su joj svakodnevn­o zagorčaval­i život i dovodili je do ruba
 ??  ??
 ??  ?? Iva je prije ‘Zadruge’ ljubila kontroverz­nog poduzetnik­a Marinka Zovka
Iva je prije ‘Zadruge’ ljubila kontroverz­nog poduzetnik­a Marinka Zovka

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia