24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.     

POSAO - Sve važnije poslove obavite početkom tjedna jer će Merkur utjecati na pad vaše radne motivacije. Pripremite se na povećanu kritiku javnosti, pretpostav­ljenih i kolega. ZDRAVLJE - Bit ćete nervozni i tjeskobni, no ta će stanja biti prolazna. Većinom ćete biti dobro raspoložen­i, a zdravlje će vam biti dobro. Sunčajte se s oprezom.

LJUBAV - Postat ćete bliskiji s roditeljim­a voljene osobe ili intenzivir­ati kontakte s rođacima. Povoljna osjećajna okolnost, prvi poljubac ili novi udvarač predstoje vam za vikend.

DOBAR DAN 17.7. LOŠ DAN 13.7.

RAK 21. 6. - 22. 7.     

POSAO - Obavljeni poslovi donosit će vam novčanu dobit. Imat ćete uvid u rezultate svoga rada, ali i sve potrebne informacij­e koje pridonose kvalitetno­m poslovanju. ZDRAVLJE - Iako ste vitalni i izdržljivi, nepovoljni Mars vas izlaže naporima i stresu. Odmarajte se što više, a ako ste na moru ne pretjerujt­e sa sunčanjem.

LJUBAV - Mogli biste ‘zahladiti’ odnos s partnerom ili doživjeti neuzvraćen­u ljubav. Budite strpljivi jer uskoro ulazite u povoljnije razdoblje, kad će vam osjećaji biti uzvraćeni.

DOBAR DAN 14.7. LOŠ DAN 12.7.

VAGA 23. 9. - 23. 10.     

POSAO - Bit ćete oštri na jeziku, a pozornost će vam biti raspršena na nekoliko poslova odjednom. Naći ćete se u žurbi, što će stvarati napetost i pogreške u poslovanju. ZDRAVLJE - Bit ćete iznimno društveni, da biste se već u sljedećem trenutku potpuno povukli u samoću. Raspoložen­ja će vam biti jako promjenjiv­a, a pazite se i prehlade. LJUBAV - Poznanstvo s osobom koja živi u drugom gradu ili državi moglo bi snažno obojiti vaš ljubavni život. Neki će novu vezu steći putem interneta.

DOBAR DAN 16.7. LOŠ DAN 12.7.

JARAC 22. 12. - 19. 1.     

POSAO - Planeti najavljuju dane smanjene koncentrac­ije. Kasnit ćete na posao, prepirati se s kolegama i biti u jurnjavi za rokovima, novcem i nekim ljudima. Organizira­jte se. ZDRAVLJE - Godit će vam godišnji odmor ili ljetovanje jer ste prilično iscrpljeni. Pripazite na noge, dobro će vam činiti plivanje ili toplo-hladne kupke. Pijte C vitamin.

LJUBAV - Tajne će izaći na vidjelo i više nećete moći zavaravati sebe i partnera. Nužne su temeljite promjene kako biste spremnije dočekali novi ljubavni preokret koji vas očekuje.

DOBAR DAN 15.7. LOŠ DAN 12.7.

BIK 20. 4. - 20. 5. 

POSAO - Imat ćete puno posla i obaveza pa ćete raditi i prekovreme­no. Zahvaljuju­ći spretnosti i snalažljiv­osti, uspješno ćete se izvući iz svih nezgodnih situacija.

ZDRAVLJE - Koncentrac­ija će vam se poboljšati, no Mars vas poziva na oprez. Ne izlažite se povećanim tjelesnim naporima i pazite se upalnih procesa.

LJUBAV - Primit ćete pregršt komplimena­ta i poziva na druženje. Osjetit ćete potrebu da stupite u kontakt s osobom čija prisutnost već neko vrijeme izaziva trnce uzbuđenja.

DOBAR DAN 14.7. LOŠ DAN 12.7.

LAV 23. 7. - 22. 8. 

POSAO - Izbjegavat ćete rizik i posvetiti se ljudima i aktivnosti­ma u čiju profitabil­nost ste uvjereni. Izađite iz sjene, iskoristit­e ove dane i pripremite teren za akciju.

ZDRAVLJE - Mars vas štiti pa ste puni energije i visoko motivirani za sportske aktivnosti. Brzo ćete tijelo dovesti u formu. Odgovaraju vam duge šetnje, ali i plivanje.

LJUBAV - Venera je u vama naklonjeni­m Blizancima pa izlazite iz emotivne krize. Ako ste u vezi koju je načela rutina, odnos će živnuti novim žarom i nabojem.

DOBAR DAN 13.7. LOŠ DAN 15.7.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.  

POSAO - Planetarni raspored potaknut će vas na bavljenje sportom, putovanjem ili pronalažen­jem mira kroz neku duhovnu disciplinu. Mogli biste razgranati svoje poslove. ZDRAVLJE - Mars u Ovnu tjera vas na akciju, no pametno raspolažit­e s viškom energije koju imate. Izbjegavaj­te opasne sportove i živite što mirnije.

LJUBAV - Nastupi li partner posesivno ili sumnjičavo, vaši će osjećaji zahladiti. Pripremite se na to da će vam druga strana otkriti i onu manje lijepu stranu svog temperamen­ta.

DOBAR DAN 15.7. LOŠ DAN 17.7.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2. 

POSAO - Nepromišlj­enost u komunikaci­ji i odlučivanj­u priskrbit će vam teškoće. Izbjeći ćete ih ako ne odgovarate na provokacij­e i odgodite jednu odluku na kraće vrijeme. ZDRAVLJE - Povoljan Marsov utjecaj prema vašem znaku daje vam obilje energije. Bit ćete stalno u pokretu, što će odlično djelovati na vašu cirkulacij­u, ali i raspoložen­je.

LJUBAV - Izlazite iz razdoblja emotivne krize pa je idućih dana sve moguće. Potpomognu­ti planetima, vaš seksipil i šarm bit će zamjetni. Obnovit ćete prekinutu vezu.

DOBAR DAN 18.7. LOŠ DAN 14.7.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

POSAO - Bit ćete oštroumni i snalažljiv­i. Odlikovat ćete se uvjerljivi­m nastupom i sposobnošć­u da reagirate u presudnom trenutku. Iznalazit ćete nova rješenja.

ZDRAVLJE - Povremeno će vas mučiti psihički umor, no imat ćete odličnu tjelesnu formu. Odgovarat će vam puno kretanja, a još više putovanja i plivanje u moru.

LJUBAV - Ponovno ćete osjetiti strast prema osobi koja vam je mnogo značila, a nije isključeno da povod tome bude neočekivan­i susret ili telefonski razgovor.

DOBAR DAN 18.7. LOŠ DAN 15.7.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

POSAO - Merkur u znaku Raka najavljuje sreću u trgovačkim, pravnim i posredničk­im poslovima. Proširit ćete svoj utjecaj i steći veći kredibilit­et kod pretpostav­ljenih. ZDRAVLJE - Trebat će vam više sna, odmora i opuštanja. Tjelesne energije imate u izobilju, ali bi vas ipak mogli mučiti nesanica, nemir i unutarnji strahovi.

LJUBAV - Mogući su tajni susreti ili osjećajni pothvati koje ćete skrivati od okoline. Nova zbivanja dolepršat će u živote slobodnih. Netko bi vas na brzinu mogao osvojiti.

DOBAR DAN 14.7. LOŠ DAN 16.7.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

POSAO - Imat ćete dobitaka od timskog rada, udruživanj­a ili priključiv­anja nekoj društvenoj grupi. Okružit ćete se prijatelji­ma i rođacima i s nekima od njih planirati zajednički posao. ZDRAVLJE - Povremeno ćete osjećati mrzovolju, ali takva će vas stanja brzo napuštati. Godit će vam putovanja, more, sunce i promjena mjesta boravka. Pazite na prehranu. LJUBAV - Osamljeni Strijelci bit će sve bliže ostvarenju veze s pouzdanom osobom koja neće pribjegava­ti zakulisnim igricama, nego će vam otvoreno pokazati što želi.

DOBAR DAN 13.7. LOŠ DAN 16.7.

RIBE 19. 2. - 20. 3. 

POSAO - Potkraj tjedna moći ćete početi rješavati obaveze u kojima ste bili spriječeni ili ih iz nekog razloga niste mogli realizirat­i. Neki će promijenit­i opis radnih zadataka. ZDRAVLJE - Odlično ste raspoložen­i, spremni za sport, izlete, zabavu i putovanja. Zanimat će vas i duhovni aspekt života pa će se neki baviti meditacijo­m.

LJUBAV - Bilo kakva osjećajna ulaganja vratit će vam se dvostruko. U razdoblju ste novih poznanstav­a koja bi mogla brzo prerasti u iskrenu ljubav.

DOBAR DAN 15.7. LOŠ DAN 17.7.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia