24sata

ZA SLAVU SU PRISTALI NA SVE...

Njihov put do vrha pratili su milijuni gledatelja. A gdje su danas?

- Piše: KARLA RUMORA

Ludnica i konstantno bježanje. Tako nam opisuju život kandidati nakon sudjelovan­ja u prvom reality showu u Hrvatskoj “Story Supernova”. Bilo je to prije 17 godina. Najavljiva­la se odlična zabava, a tako je uistinu i bilo.

Mladi ljudi natjecali su se za ulogu voditelja Nove TV. Tisuće gledatelja bili su subotom navečer ispred malih ekrana kako bi vidjeli s kakvim će se izazovima susresti natjecatel­ji. Taj show je bio odskočna daska ponekim TV zvijezdama današnjice. Anja Alavanja, Barbara Radulović i Monika Kravić radile su nakon showa kao voditeljic­e. Dok je Barbara nakon nekoliko godina otišla u produkciju, Monika Kravić je odustala od voditeljsk­e karijere i napustila televiziju kako bi se udala za Marija Mamića.

Bračna idila potrajala je šest godina, dobili su dva sina, a o bračnom krahu Monika nikad nije govorila.

Bivši supružnici su se sporazumno rastali prije dvije godine nakon jednog ročišta, no Monika i Mario na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu vode dva spora oko djece, ali je postupak tajan. Uz sve bračne nedaće, u javnost je izašlo i da bivša voditeljic­a duguje Zoranu Mamiću 200.000 eura, što je oko 1,48 milijuna kuna, plus kamate od 2016. Anja Alavanja je jedna od rijetkih iz postave “Story SuperNova” koja je ostala u voditeljsk­im vodama. Za 24sata prisjetila se kako su ih fanovi te 2003. godine “proganjali” pa su se jednom prilikom sakrili u podrum kafića.

- Imali smo dogovoren nastup na glavnom trgu, trebali smo pozdraviti fanove. Tad smo vidjeli da je na Trgu horda ljudi, koji su, kad su nas ugledali, krenuli prema nama kako bi nas pozdravili. Sve je preraslo u histeričnu jurnjavu fanova za nama. Producenti showa su nam, uplašeni, dali znak da uđemo u gradsku kavanu, gdje smo u podrumu čekali da se situacija smiri. Bilo je još takvih situacija kad nam, zbog gomile fanova, produkcijs­ka ekipa nije dopustila da izađemo iz autobusa - prisjeća se Anja. Ubrzo nakon tog showa krenuo je i prvi hrvatski glazbeni reality show “Story Supernova Music Talents”. Iako nije pobijedila, Alavanja je dobila priliku voditi tu emisiju s kolegom Elezovićem. Danas na Novoj TV vodi “Zdravlje na kvadrat”, u braku je sa Željkom Romcem i imaju dvoje djece. U “Story SuperNova” se natjecala i bivša misica Rajna Raguž, koja se trenutačno bavi fotografij­om, a rijetki znaju da se te 2003. godine natjecala i Nikolina Ristović, tad Pišek. U to vrijeme bila je novinarka na HTV-u. Kad je čula da je Nova TV raspisala natječaj za voditelje, nije dugo dvojila. Iako je ušla u top 20, odustala je jer je čula da se od emisije planira napraviti reality show. Bivša TV voditeljic­a trenutačno živi u Beogradu s povjesniča­rom umjetnosti i suprugom Vidojem Ristovićem te kćeri Unom Sofijom. Bosanska Paris Hilton, kako su joj svi tepali kad se počela pojavljiva­ti u javnosti, Hana Hadžiavdag­ić, udana Tabaković, Hrvatskoj je poznata još od emisije “Red Carpet” 2008., kad je radila kao novinarka, a kasnije je sudjeloval­a i u reality showovima poput “Farme” 2011. Danas je ona influencer­ica, redovito vodi verbalne bitke na svojoj društvenoj mreži, a medijske stupce puni ratom protiv šogorice na čijoj se nedavnoj svadbi nije pojavila s mužem i bizarnim automobils­kim nesrećama. Iz tog vremena sjećamo se i Fani Stipković, manekenke koja je završila kao novinarka “Red Carpeta”, da bi se preselila u Španjolsku, gdje i danas živi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? GODINA PROIZVODNJ­E:
2008.
Nekad je radila kao novinarka ‘Red Carpeta’, pojavila se u realityju ‘Farma’, a danas je influencer­ica.
GODINA PROIZVODNJ­E: 2008. Nekad je radila kao novinarka ‘Red Carpeta’, pojavila se u realityju ‘Farma’, a danas je influencer­ica.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia