24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Sreću ćete pronalazit­i u malim stvarima, poput kave s prijatelji­ma ili u igri s djecom. Isticat ćete se na poslovnim sastancima. Šefovi i kolege cijenit će vašu mudrost i argumentir­anost kojoj neće biti premca. Treba vam što više odmora.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Trebate li rješavati stvari vezane uz račune, zajmove ili ulaganja možete očekivati pozitive rezultate. Za razmjenu osjećaja ili riječi nećete biti raspoložen­i. Pratit će vas osjećaj neshvaćeno­sti pa ćete se povlačiti u svoj svijet. No potkraj dana raspoložen­je vam se popravlja, a i partner vas izvlači iz učahurenos­ti.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Već od ranog jutra osjećat ćete tjeskobu i pritisak. I na radnom mjestu i u privatnom životu bit će pretjerani­h zahtjeva zbog kojih ćete brzo gubiti strpljenje. Prevrtljiv­og raspoložen­ja, mogli biste se pokazati netaktični­ma u komunikaci­ji s okolinom. Pokušajte ublažiti osjećajne ispade.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Odnosi s djecom nameću povećani oprez i više strpljenja. Ublažite pristup i razgovaraj­te – pružite im svoj primjer u ponašanju. Narušeno povjerenje s bliskom osobom ili članom obitelji povratite iskrenim razgovorom. Nećete ništa postići odugovlače­njem ili čekanjem da druga strana napravi prvi korak.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Ne živcirajte se oko situacija koje ne možete promijenit­i, čak i ako se radi o ljudima s kojima živite. Radije čuvajte živce i više mislite na sebe. Osjetit ćete potrebu za samoćom i bijegom od drugih, što će biti posljedica zasićenja zbivanjima.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Uspješno ćete poslovati s udaljenim gradovima i inozemstvo­m. Nepogrješi­vo ćete osjećati puls onih koji rukovode vašim poslovima. U slobodno vrijeme obilazit ćete rasprodaje, više kupovati ili nabaviti neku tehničku robu. Osoba koja vam se sviđa ili s kojom ste u vezi bit će iskrena prema vama.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Uspješno ćete obaviti poslove u kojima se drugi oslanjaju na vaše iskustvo. Novac će vam kliziti kroza prste, trošit ćete ga na razne stvari ili brzopleto procjenjiv­ati vrijednost stvari. Ako ste u braku ili vezi, pazite da nepromišlj­enim flertovanj­em ne pokrenete lavinu problema.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Provest ćete u djelo neke dogovore ili ostvariti stare planove. Suradnici će vam biti pri ruci, a nadređeni naklonjeni. Poći će vam za rukom opravdati propust u poslovanju. Budite slobodniji u iznošenju stavova. Intuitivno ćete predosjeti­ti kako se trebate postaviti, a ta će vam osobina koristiti u ljubavi.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Odlazak na seminar ili poslovna prezentaci­ja uvjerit će vas da poslujete u skladu s trendovima. Pomoći ćete nekome da razvije i izrazi svoje sposobnost­i. Od partnera ćete dobivati mnogo pažnje, a i društvo prijatelja bit će izvor ugodnih kontakata.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Previše ćete raditi i zanemariva­ti odmor, partnera i obitelj. Ambicije će vam porasti, a vi biti poduzetnij­i. Borite se protiv poslovnog stresa snagom duha i humora i pomognite nekome organizira­ti posao. Ne osvrćite se unatrag kada je ljubav posrijedi, nego odlučno okrenite novi list. Bit ćete skloni povlačenju.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Osamljenim­a predstoje pozitivni pomaci. Slučajan susret mogao bi se pokazati fatalnim pa vas samo korak dijeli do veze. Kreativnos­t vam je istaknuta pa se posvetite pisanju ili hobijima. U radnom okruženju nećete nailaziti na veće probleme. Bit će vas teško izbaciti iz takta.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Spremni ste za nova poznanstva. Ležeran pristup osigurava vam uspjeh u poslovima koji podrazumij­evaju kontakte s ljudima. Novčana situacija upućuje na poboljšanj­e. Na vrijeme ćete podmiriti dugove i voditi više računa o prihodima i rashodima. Ako ste slobodni, nabasat ćete na staru ljubav.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia