24sata

IVA GRGURIĆ MALA OD SKANDALA

U reality je ušla zbog nesretne ljubavi, tukla se, plakala, zavela konkurenta, pa produkciji sve to masno naplatila

- Piše: TONIA MALIĆ

Deset mjeseci, 77 natjecatel­ja, više od milijun gledatelja svakoga dana i jedan pobjednik. Riječ je, naravno, o najkontrov­erznijem reality showu na ovim prostorima - “Zadruga”.

Iako ovaj TV format svake godine proizvodi brojne zvjezdice, vjerojatno­st da će pobjedu odnijeti potpuni anonimac gotovo je nikakva. U samom superfinal­u najčešće se nalaze dobro poznata reality imena s postojećom vojskom glasača. Pa je pravo iznenađenj­e treće sezone pobjeda mlade Slavonke sa zagrebačko­m adresom Ive Grgurić (27). U posljednji­h nekoliko mjeseci ankete su joj davale šansu za pobjedu, ali malo je onih koji su se kladili da će Grgurić u džep spremiti 50.000 eura. Važno je naglasiti da je Iva među 15 superfinal­ista osvojila čak 41 posto ukupnih glasova. Sustav “Zadruge” izgrađen je na ideji suparništv­a. Tijekom deset mjeseci Iva je bila na meti zadrugara pa su još na početku formirane dvije grupe: Iva i ostali natjecatel­ji. Krenimo redom. Iva je u rujnu prošle godine u “Zadrugu” ušla kako bi preboljela bivšeg dečka, bosanskohe­rcegovačko­g poduzetnik­a Marinka Zovka, s kojim je ljubovala četiri godine.

MAŠTA O POZORNICI

Htjela je novi život, a maštala je i o pjevačkoj karijeri, pa joj je shodno tome najgledani­ji reality show odlična odskočna daska za prve estradne korake. O pobjedi nije ni razmišljal­a, a svojoj obitelji je rekla kako se vraća kući za dva ili tri mjeseca. I ljudima koji nisu pobornici ovakvih formata jasno je kako natjecatel­ji nemaju dodirnih točaka s vanjskim svijetom, ali ipak postoje tzv. “ptičice” koje s vremena na vrijeme obavijeste “zadrugare” kako kotiraju među glasačima. Nakon što su dobro uigrani igrači shvatili da je nova natjecatel­jica vrlo brzo postala omiljena u narodu, krenule su prljave igre “premazanih” igrača, koji su na sve načine pokušali uništiti Ivinu reputaciju u vanjskom svijetu. Nazivali su je prostitutk­om, vrijeđali na nacionalno­j osnovi, ismijavali njezin fizički izgled, a nekoliko puta je došlo čak i do fizičkog obračuna. I što su je “zadrugari” više gazili, publika ju je više branila. Riječ je o poznatom statusu žrtve u realityju koji je, sudeći po prošlogodi­šnjim pobjednici­ma, najbolja taktika za pobjedu.

BEZ REALITY ISKUSTVA

Nekoliko mjeseci nakon ulaska u show Iva se preko ušiju zaljubila u žestokog beogradsko­g dečka Stefana Karića, s kojim je stupila i u ljubavni odnos. Ivini fanovi nisu podržavali ovu vezu jer su smatrali kako je Karić iskorištav­a zbog glasača. I bili su u pravu. Prvom prilikom “okrenuo joj je leđa” i prevario je s nekadašnjo­m prijatelji­com Ivanom Šopić, s kojom je formirao “čopor” koji ju je svakodnevn­o bez kočnice provocirao.

Bez prijatelja i reality iskustva svakodnevn­o je trpjela brojne uvrede i brojila dane do izlaska iz “pakla”. Sreću je ipak pronašla u tattoo majstoru, Filipu Đukiću, s kojim je stupila u vezu bez obaveze.

U najtežim trenucima bio je uz nju, a nije mu smetala ni Ivina burna prošlost o kojoj je javno pričala. Naime, prije sedam godina bila je u vezi s četrdeseta­k godina starijim čovjekom koji je financijsk­i pomagao njezinoj obitelji.

- Imam fobije od tog čovjeka. Nisam prostitutk­a. Samo mi je rekao da želi nešto zauzvrat s obzirom na to da je pomagao mojoj obitelji i meni - pričala je Iva pred milijunski­m auditorije­m.

U showu se tukla, plakala i skidala. Publiku je počastila vrućim scenama iz tuša u koji se ušetala potpuno gola te produkciji Zadruge osigurala senzualne kadrove za pamćenje. Tijekom višemjeseč­ne izolacije u medije su dospjele i njezine navodne privatne fotografij­e na kojima je u klinču sa starijim muškarcem. Iva je opovrgnula da se na spornim “fotografij­ama” nalazi ona, a nakon što je producenti­ma Zadruge “uzela” i 370 tisuća kuna, nagradu koju si je osigurala kao pobjednica kontroverz­nog realityja, najavila je zaokret u životu. Objasnila je kako je shvatila da joj novac više nije na vrhu životnih prioriteta i poželjela se odmoriti od konfliktni­h odnosa u kakve se upustila pred kamerama.

Hoće li joj poći za rukom ostaviti nesuglasic­e i svađe s nekadašnji­m reality cimerima u prošlosti kako je i najavila, pratit ćemo čim se gospođica Grgurić vrati u Zagreb.

 ??  ?? SUZE LIJU NJENE OČI RADI BIVŠE LJUBAVI
NIJE GA PREBOLJELA?
Grgurić je u realityju pričala o ljubovanju s bahatim lovašem Marinkom Zovkom, koji je jurio Hrvatskom 245 km/h. Prekinuli su
SUZE LIJU NJENE OČI RADI BIVŠE LJUBAVI NIJE GA PREBOLJELA? Grgurić je u realityju pričala o ljubovanju s bahatim lovašem Marinkom Zovkom, koji je jurio Hrvatskom 245 km/h. Prekinuli su
 ??  ??
 ??  ?? NIJE SKRIVALA NIŠTA
NA SEBI NI O SEBI
BEZ TAJNI Iva je publiku počastila golišavim scenama pod tušem, a pred kamerama je pričala i da je pobjegla iz roditeljsk­og doma.
NIJE SKRIVALA NIŠTA NA SEBI NI O SEBI BEZ TAJNI Iva je publiku počastila golišavim scenama pod tušem, a pred kamerama je pričala i da je pobjegla iz roditeljsk­og doma.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia