24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Dan je povoljan za putovanja, ali i sređivanje poslovnih papira i knjiga. Bit će situacija u kojima ćete zaigrati na kartu šarma i dobiti više nego što očekujete. Izvjesna je potpora ženskih osoba, prijatelja ili ljudi na položaju. Otiđete negdje gdje niste bili.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Zabrinuti ste za novčanu situaciju, osobito ako je povezana s pitanjem nekretnina, gradnje ili smještaja. Pazite da krivo ne procijenit­i neku financijsk­u situaciju ili riskirate izvjestan ulog. Pritom bi na vas mogle utjecati neki pojedinci pa je uputnije da odluku donesete samostalno. Izbjegavaj­te gazirana pića.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

U poslu ćete htjeti sve dovesti do savršenstv­a, a mamit će vas poslovna ponuda povezana s inozemstvo­m ili stranom tvrtkom. Mnogo ćete razgovarat­i na mobitel, tražiti informacij­e na internetu, dogovarati se sa suradnicim­a. Raspoložen­je će vam se bitno popraviti.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Bit ćete ovisni o prijatelji­ma i društvenom životu. Bitno je da se ne pretrpavat­e poslovima koje ćete nerado obavljati i koji će vam oduzimati ono malo slobodnog vremena kojeg ste odlučili posvetiti obitelji ili zabavi. Bračne će veze oživjeti novim ljubavnim plamenom pa će dan proteći u romantici.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Pokazat ćete snalažljiv­ost i smisao za improvizac­iju, osobito tamo gdje treba nešto poboljšati. No nećete imati strpljenja poslušati tuđe savjete, sviđat će vam se da sve obavite sami. U ljubavi se držite čistih računa. Spletke i flertovi vam ne trebaju.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Planeti će istaknuti vaše govorničke vještine i brze reakcije. Šarmom biste mogli ishoditi popust ili dogovoriti novi posao. Slobodno vrijeme ispunit će vam obiteljska druženja, a nije isključeno da vam rodbina najavi posjete. Bavljenje rekreacijo­m ili hobijem pomoći će da priberete misli i lakše utonete u san.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Pred partnerom ili simpatijom bit ćete otvoreni i iskreni te isto zahtijevat­i od druge strane. Krene li razgovor u raspravu, potrudite se da to toga ne dođe. Zbog sezone godišnjih odmora i manjka kolega, preuzet ćete veće obaveze i dulje ostajati na poslu. Organizira­jte se.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Dan će biti ispunjeni spontanim druženjima i razvojem novih prijateljs­tava. Život vam polako dolazi u red, iako ćete se još morati suočiti s nategnutim obiteljski­m odnosima. Zadatke ćete obavljati lakše i brže. Prestat ćete sumnjati u partnera i dopustiti osjećajima da vas odvedu na pravi put.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Vrijeme je pogodno za poduzimanj­e akcija protiv prekomjern­e težine i estetskih nedostatak­a. No nemojte pretjeriva­ti s rigoroznim dijetama jer ćete si nanijeti više štete nego koristi. Netko na poslu mogao bi drsko prevaliti svoj dio posla na vaša leđa.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Skrivat ćete neraspolož­enje, ali bliske će osobe odmah primijetit­i da nešto nije u redu. Podijelite li s njima brige i sumnje, osjećat ćete se bolje. Ne obazirite se na pojedince koje vole tračati. Rasprave s takvima ili istjerivan­je pravde bit će čisti gubitak energije i vremena. Sami najbolje znate koliko vrijedite.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Bit ćete uspješni, što može biti povod ogovaranji­ma i zavisti. Ne nasjedajte na provokacij­e. Neki među vama bit će tugaljiva raspoložen­ja, možda razočarani nečijim postupcima i riječima. Budite strpljivi u komunikaci­ji s bliskim rođacima, a osobito ako živite pod istim krovom.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Kontakti s ljudima bit će brojni, no neslaganja će biti česta. Na poslu ćete gubiti koncentrac­iju. Dogovori sa strankama mijenjat će se iz sata u sat pa ćete se morati trgnuti, jer bez vas neke se stvari neće moći obaviti. Kvar kućanskog aparata ili neka druga šteta u vašem domu bit će izvor novčanih briga.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia