24sata

Odgađa se i karneval u Riju: Kako držati razmak, dajte, recite mi?!

-

Neke od najvećih škola sambe objavile su da neće nastupati na slavnom karnevalu u Rio de Janeiru ako do tada stanovništ­vu i sudionicim­a ne bude na raspolagan­ju cjepivo protiv korona virusa, prenijeli su brazilski mediji. Pet od 12 najvećih škola sambe objavile su da će glasati za odgodu parade.

- Bez cjepiva nemoguće je organizira­ti

NAUČIO LEKCIJU

Halid kaže da ne zna kako će to preživjeti. Svaki rastanak s njima ga boli, ali tješi se da će se, kao i dosad, družiti preko Skypea. Da će mu Lamia pjevati, a Belmin Kan pričati o novim nogometnim trikovima koje je naučio.

SVI KONCERTI SU ODGOĐENI

Prije korone bi svaki put, kad bi pjevao u Njemačkoj, skoknuo do njih na dan, dva. Sad to, kaže, više nikako ne može.

- Svi koncerti su odgođeni do daljnjega. Iskreno, ne znam do kada. Nemam novih informacij­a - kaže nam za kraj razgovora Halid, koji se nada, baš kao i svi mi, da će se ova cijela situacija sa širenjem korona virusa smiriti i da će se život uskoro vratiti u normalno stanje. karneval, bez obzira na to radi li se o veljači ili lipnju - rekao je Fernando Fernandes, direktor škole ‘Vila Isabel’ i dodao: ‘Kako bismo to izveli? Uz udaljenost od dva metra među plesačima? Pjevanje pod maskama?’. Šuška se i o odgodi festivala. U Riju je dosad koronom zaraženo 132.000 ljudi, a ukupno je 11.400 umrlih. (hi)

 ??  ?? Pjevač se u svibnju zabavljao s ekipom
Pjevač se u svibnju zabavljao s ekipom
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia