24sata

Hat-trick Paša: Dalić mi se odmah javio

U DRUŠTVU BOKŠIĆA I MATOŠIĆA Tudor je dobar trener, s dobrim idejama, kaže Pašalić, peti Hrvat koji je zabio hat-trick u Serie A

- Piše: TOMISLAV GABELIĆ

On je zablistao u pobjedi Atalante 6-2 nad Bresciom i postao peti Hrvat koji je u 1. talijansko­j ligi zabio tri gola na utakmici, nakon Frane Matošića (Bologna), Alena Bokšića (Lazio), Nikole Kalinića (Fiorentina) i Ivana Perišića (Inter). Mario je sačuvao loptu, na koju su mu se potpisali svi suigrači, a Atalanta nije izgubila od siječnja. Nanizala je 14 pobjeda i dva remija, od kojih jedan s Juventusom, koji se spasio od poraza golovima iz dva “jeftina” kaznena udarca. Među prvima mu je čestitao izbornik Zlatko Dalić.

- Izbornik stalno kontaktira s igračima, često se čujemo, tako se javio i odmah nakon utakmice. Čestitao mi je, zaželio sreću dalje i da zadržim ovu formu i u dresu reprezenta­cije... Mnogi će se složiti s tim kako Atalanta igra najljepše možda i u cijeloj Europi. Gasperinij­eva momčad pet kola prije kraja Serie A ima 93 gola. Idući najbolji su do jučer bili Inter i Lazio s po 68 pa Juventus sa 67. Muriel je zabio 17, Zapata

STROJ IZ BERGAMA 16, Pašalić devet.

- Uživamo na terenu i velika je šteta što ove povijesne trenutke ne možemo slaviti s navijačima. Nadam se da smo barem malo vratili osmijeh ljudima u Bergamu i cijeloj Lombardiji, koji su mnogo propatili. Atalantu čeka i Liga prvaka, okršaj s PSG-om.

- Sigurno neće završiti 0-0, ha, ha, ha...

Dakako, gledao je Hajdukovu pobjedu u Maksimiru.

- Tudor je dobar trener, s dobrim idejama. Pod njegovim smo vodstvom i u moje doba igrali dobar nogomet, on me i lansirao na scenu. A Čuić samo neka šuti, radi i sluša trenera.

 ??  ?? Atalanta je zabila 93 gola, a Inter i Lazio
do jučer po 68
Atalanta je zabila 93 gola, a Inter i Lazio do jučer po 68

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia