24sata

Dušan: Brak je super, čekamo medeni mjesec

- Piše: HELENA IVANKOVIĆ

Oženio sam se! Upoznali smo se preko Facebooka i dopisivali se nekoliko mjeseci, a čim je bilo moguće, otputovao sam po nju, doveo je u Zrin i vjenčali smo se, ispričao je farmer iz “Ljubavi na selu” Dušan Golubovac (30) za RTL.

Kao i njegovu kolegi iz showa Hakiji Špagi (42), Dušanu se “posrećilo” putem društvenih mreža. Njegova odabranica je devet godina mlađa Ana-Marija iz bosanske Fojnice, s kojom je farmer pronašao sreću. Dušan je tražio djevojku prošle godine u showu, a njegova teška životna priča pogodila je mnoge. Bio je u centru pozornosti nakon što su ga ismijavale djevojke koje su došle na njegovo imanje u selo Zrin u Sisačko-moslavačko­j županiji.

- Derutno je, smrdi kao da su miševi ovdje hodali danima - komentiral­e su kandidatki­nje smještaj. Dušana je to jako povrijedil­o, ali je rekao da nisu vrijedne njegovih suza. Nije mu uspjelo ni s jednom djevojkom koja mu je došla, ali je pronašao srodnu dušu nakon showa. Prije nekoliko mjeseci Dušan je istaknuo da se dopisuje s jednom djevojkom, čije je ime tad držao u tajnosti, ali se požalio da se ne mogu vidjeti zbog pandemije korona virusa. Kad se situacija smirila, Dušan je uzeo stvar u svoje ruke i otišao po Ana-Mariju. Vjenčali su se krajem lipnja u općini u Dvoru, a kum mu je bio prijatelj iz sela.

- Presretan sam, odlično nam je zajedno! Ja sad puno radim, ali snalazimo se. Ona je kod kuće, čuva kuću i čeka mene - rekao je farmer. Uskoro planiraju i bračno putovanje. Plan im je da otputuju na Korčulu, a točan datum još ne znaju.

Sretnu vijest Dušan je javio i svojoj prijatelji­ci Sandri Škrinjar (32), koja je bila jedna od djevojaka koje su mu poslale pismo. Njih dvoje se znaju iz djetinjstv­a. - Presretna sam zbog njega. Drago mi je što je našao ženu, pogotovo zbog svega što je bilo u emisiji. Ja sam mu cijelo vrijeme govorila da će djevojke vidjeti koliko je dobar i da će pronaći pravu - zaključila je Sandra.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia