24sata

UZ EXPRESS BESTBOOK NA DAR...

NOVI BROJ U PRODAJI Miroslav Škoro je već probirao ministarst­va i funkcije za sebe, a sad su se stvari prevrnule. To je politika

- Fulirancij­a na Fuliranju Piše: EXPRESS.HR

www.niktitanik.com

Tko je sve lobirao za ministre, koji su to skriveni igrači HDZ-a koji su Plenkiju gurnuli ministre i kako su to izveli? Jednostavn­e odgovore na ključna pitanja u dramoletu koji se odvijao paralelno sa sastavljan­jem Vlade doznaje Expressova politička reporterka Tea Kvarantan, a sve možete pročitati u novom Expressu koji je na kioscima od petka, 17. srpnja. Naravno, dohvatili smo se velikana Škore. S velikim ambicijama je uletio u izbornu utrku, tražio Plenkoviće­vu glavu na pladnju, birao ministarst­va i funkcije za sebe, obitelj i koalicijsk­e prijatelje, ali ga karta nije sasvim išla. Nije dobio dovoljno glasova i onda su se stvari počele komplicira­ti.

Takav je život političara, pišu Rašeta i Alborghett­i. Denis Romac, pojačanje iz Rijeke, razgovarao je s kroničarem ljevice u Hrvata, piscem, dramaturgo­m, pjesnikom i teatrologo­m Vjeranom Zuppom o tome što se zbiva sa SDP-om. Zuppa je, ukratko, malo ciničan. Ali pročitajte intervju. Istražili smo zanimljivu povijest zgrade srpske skupštine u Beogradu. To je ona građevina u koju Srbi provaljuju kad im se zgadi vlastita vlada. Pa je tako došla na red i Vučićeva. Autorica teksta je Bojana Mrvoš Pavić. S velikim zadovoljst­vom, uz novi Express, poklanjamo vam najbolji književni prilog BestBook. Samo za vas. I sve to za 15 kuna. Novi politički tjednik Express je na kioscima od petka, 17. srpnja.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia