24sata

MJESECNO PLACA 2.7 MIL. KUNA ZA VILU...

RIHANNA NE ŠTEDI

- Piše: HELENA IVANKOVIĆ

Pjevačica Rihanna (32) više od godinu dana provela je u Londonu radeći na novom albumu, a sad se “prebacila” u Ameriku. Boravi u golemoj vili, koja nije u njezinom vlasništvu, pišu strani mediji. Unajmila je luksuznu vilu u blizini mora u poznatom ljetovališ­tu Hamptons na Floridi.

Mjesečni najam ove vile je 415.000 dolara, odnosno 2,7 milijuna kuna. Rihanna uživa u pet spavaćih soba, šest kupaonica, a na raspolagan­ju joj je i privatni bazen. Sve je, naravno, luksuzno opremljeno. Pjevačica se može poslužiti i skuterima za vodu te brodom ako želi negdje otići. Privatnost joj je zagarantir­ana jer nema bližih susjeda i vila je većinom okružena morem. Vila se proteže na 826 kvadratnih metara. Iako se Rihanna sad vratila u Ameriku, kaže kako joj je bilo predivno u Londonu. - Odmarat će se u poznatom ljetovališ­tu sve do rujna, a tada se opet misli malo ‘preseliti’, onda planira na neko vrijeme otići u Malibu - rekao je izbor blizak pjevačici.

Pjevačica si bez ustručavan­ja može priuštiti boravak od nekoliko mjeseci u ovakvoj skupocjeno­j vili. Nedavno je osvanula na trećem mjestu liste najbogatij­ih glazbenika Sunday Timesa. Njezino bogatstvo procijenje­no je na vrtoglave 4,2 milijarde kuna. Osim glazbe koju stvara, za njezin debeli bankovni račun zaslužno je i partnerstv­o s francuskim luksuznim brendom LVMH te linija seksepilno­g donjeg rublja koju je lansirala pod nazivom ‘Savage x Fenty’. Prošle godine je zauzela prvo mjesto Forbesove liste najbogatij­ih žena u glazbenoj industriji.

Ova vila, koju je sada unajmila bogatašica s Forbesove liste, dosad je ugostila i poznate Kardashian­ke, Kourtney (41) i Kim (39) tijekom ljeta 2014. godine.

 ??  ?? Luksuzna vila ima 826 kvadratnih metara, a većinom je okružena morem. Pjevačica će u njoj biti do rujna
Luksuzna vila ima 826 kvadratnih metara, a većinom je okružena morem. Pjevačica će u njoj biti do rujna
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia