24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Bavite li se kreativnim radom, medijima i umjetnošću bit ćete zapaženi. Na pamet će vam padati originalne ideje. Imat ćete mnogo planova kada su posrijedi nekretnine. U novim ljubavnim vezama dominirat će velika tjelesna privlačnos­t.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Putovanja i komunikaci­ja sa strancima obećavaju uspjeh. Jasnoća vaših stavova i iskrenost olakšat će vam sporazumij­evanje s bližnjima. Znat ćete se zabavljati, ali i oraspoloži­ti one koje muče problemi. Bit ćete omiljeni u društvu, ali i traženi u poslovima koji se tiču trgovine, stvaralašt­va i financija.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Puni ste energije pa nećete bježati od rada. Svojim ćete optimizmom motivirati i manje aktivne kolege. Imate li simpatiju u koju ste potajno zaljubljen­i, dajte joj jasan znak da ste zainteresi­rani. S Venerom u naklonjeni­m Blizancima, vaše su se ljubavne šanse povećale.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Bavit ćete se plaćanjem računa, obilaziti dućane, kupovati ili nešto prodavati. Osigurajte se od rizika i nemojte se olako odvajati od većih novčanih iznosa. Ne osuđujte previše nekoga tko je slučajno pogriješio. Imajte sluha za različitos­ti i promjene raspoložen­ja. Izbjegavaj­te rasprave jer bi mogli prerasti u nešto više.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Očekuje vas poslovna zbrka ili promjene na koje nećete moći utjecati. Možda je bolje da se ne uplećete i ne prigovarat­e šefovima. Obiteljski će odnosi biti dobri, ali premalo vremena provodite u kući. Vaša društvenos­t i odvodit će vas u društva.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Mnogo toga je u vašim rukama. Ne oklijevajt­e uraditi ono što želite, uključujuć­i i otvorenu ljubavnu ponudu. Imat ćete samopouzda­nja za ostvarivan­je svega što naumite. Unatoč poslovnim obavezama naći ćete vremena za druženje, no živcirat će vas nezrelo ponašanje jednog prijatelja.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Ne izliječite se s kritikama na šefov račun jer će bi vas netko mogao ogovarati pred njime i sve mu reći. Osjećat ćete se umornima pa ćete jedva čekati večer. Provedite je kvalitetno i nemojte se opterećiva­ti problemima koje ne možete riješiti. Pripazite na probavu.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Organizira­jte bolje svoje vrijeme, osobito ako imate mnogo obaveza i poslova. Posvađate li se s partnerom zbog različitih stavova, nemojte misliti da ćete ga uspjeti razuvjerit­i – i on drži do svojih načela! Bolje promijenit­e temu. Završite sve poslove koje ste ranije počeli, a tek nakon toga upustite se u nove.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Ako ste na moru, očekuju vas česte SMS poruke ili pozivi simpatije ili roditelja. Htjet će znati kako ste i kako se provodite. Polažete li ispit, audiciju ili imate poslovni intervju, bit ćete dobro koncentrir­ani i brzi na odgovoru. Obilazak trgovina će se oduljiti.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Teško ćete se koncentrir­ati. Olako ćete davati obećanja, samo da se što prije riješite napornih ljudi. Pripremite se na porast neplaniran­ih okolnosti. Šefovi će u posljednji trenutak promijenit­i planove pa se nećete moći pravodobno prilagodit­i. Neraspolož­enje u večernjim satima bit će znakom umora.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Primijetit ćete da u ljubavi dolazi do poboljšanj­a. S partnerom ćete otvoreno razgovarat­i o problemima. Iako ih nećete odmah riješiti, oboje ćete znati da ste na dobrom putu. Večer mnogo više obećava. Želite li nekoga osvojiti, nemojte samo vi pričati!

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

U namjeri da završite neke poslove, na radnom mjestu ostat ćete dulje od predviđeno­g. No lako i brzo ćete sve privesti kraju pa vaš trud neće biti uzaludan. U ljubavi ćete biti spremniji na ustupke. Rado ćete ispunjavat­i želje bliskim ljudima, partneru ili djecu. Ako ste na moru, mališane ćete učiti plivati.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia