24sata

Mučno suđenje: Amber je varala Deppa s Muskom?

‘ZLOSTAVLJA­Č ŽENA’ Glumac na sudu dokazuje kako nije grubijan, iznosi teške optužbe

- Piše: PAULA BOBANOVIĆ

Amber Heard i u utorak ujutro pojavila se na londonskom Visokom sudu gdje je svjedočila kako joj je bivši suprug Johnny Depp “mnogo puta izričito zaprijetio da će je ubiti” .

Amber (34) nastavlja iznositi dokaze u tužbi koju je Depp podnio protiv Dana Woottona, urednika tabloida The Sun i izdavača News Group Newspapers zbog teksta u kojem su ga nazvali “zlostavlja­čem žena”.

Rekla je da je Depp tijekom svađe 21. svibnja 2016. sasvim “izgubio razum i poludio” te da je uništavao sve što mu se našlo na putu. Također je negirala glasine da je imala aferu s glumcem Jamesom Francom i milijarder­om Elonom Muskom, koji joj je, kako bi je zaštitio od Deppa, ponudio osiguranje od 0 do 24. Depp je negirao sve navode bivše supruge i kaže da ako je netko bio nasilan u toj vezi, onda je to ona. Eleanor Laws, odvjetnica koja brani Deppa, pokušala je dokazati da je Amber imala ljubavnike i da laže o ozljedama.

- Na snimkama nadzorne kamere vidi se da ste u 11 navečer 22. svibnja 2016. doveli u stan Jamesa Franca, na što ste rekli da je to zato što ste tih dana bili izvan sebe i niste mogli spavati. Ali da to nije bila ‘nedopušten­a’ veza - rekla je Laws i “stisnula” Amber još jednim dokazom - porukom koju je Amber dobila od Elona Muska isti dan i u kojoj joj u šiframa piše:

- Ponuda (za osiguranje­m) ostaje čak i ako me više nikad ponovno ne bi željela vidjeti... Oprosti što sam ispao idiot. Boli me kad radio šuti. A to mi je važno zato što mi se stvarno sviđaš. Deppova odvjetnica je pokazala i evidenciju ulazaka u zgradu u kojoj su stanovali Depp i Amber. Portiri su zapisali da je Musk posjetio Amber kad je Depp bio u Australiji. Također, Laws je rekla bivšoj Deppovoj ženi: - Portir Cornelius Harrell razgovarao je s vama oko osam minuta i rekao da niste imali nikakve vidljive ozljede niti je vidio znakove nasilja.

- Ne znam što je on vidio - odgovorila joj je Amber. Suđenje se nastavlja...

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia