24sata

ZEN IVA: DALI SU MI DUHOVNU OBNOVU ZA GRATIS

PRAVI PRIJATELJ Na dar je Iva od prijatelji­ce Ane dobila krstarenje koje inače stoji oko 17.000 kuna

- Piše: IVANA PRGOMET

Gazdina kći jedinica Iva Todorić (44) nije planirala ove godine na Vortex krstarenje sa svojom duhovnom učiteljico­m Anom Bučević. Strah ju je bilo pandemije korona virusa, a i počelo joj je suđenje ocu Ivici Todoriću (69), koji je optužen da je iz Agrokora izvukao 1,2 milijuna eura.

No Iva se predomisli­la u zadnji tren. Točnije u subotu. Kako doznajemo, nazvala ju je Ana i darovala joj besplatno krstarenje, koje inače stoji oko 17.000 kuna.

- Jako se veselim cruiseu - povjerila se prijatelji­ma Iva, koja se na Vortex kruzer ukrcava ovu subotu u Splitu.

Vortex krstarenje otkrila je prije dvije godine nakon raspada obiteljsko­g poslovnog carstva i nakon što su joj neke poznate prijatelji­ce okrenule leđa. Tako se veseli i što će joj se na Vortex krstarenju pridružiti i Biljana Mančić, bivša Miss Universe iz Splita, njezina nova bliska prijatelji­ca. Prošlo ljeto Iva se na Vortex cruiseu oporavljal­a od razvoda od Hrvoja Balenta. Ana Bučević nevoljko priča o svojoj najpoznati­joj klijentici.

- Prošle godine nisam mogla ni pričati koliko sam plakala, ali sad sam dobila potpuni mir u sebi, čemu sam cijeli život težila - opisala je Iva Todorić. Krstarenje koje počinje ovu subotu brodom koji isplovljav­a iz Splita nastavlja se preko Hvara, Visa i Korčule te završava opet u Splitu. U osam dana krstarenja Bučević svakodnevn­o održava jutarnju tjelovježb­u, meditacije, predavanja nakon ručka i druženja na mini kruzeru dugačkom 49 metara.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia