24sata

Lokosi bi Ligu prvaka igrali i u Maksimiru

A DINAMO IDE U RIJEKU!? Drugo pretkolo igrat ćemo u Kranjčević­evoj, a dalje u Maksimiru, tvrde

- Piše: HRVOJE TIRONI

KUP DRAŽI Sezona iz snova. Prema svim predviđanj­ima, trebali smo se s Goricom boriti za peto mjesto, na polusezoni smo bili šesti, a sad nas u sedam dana očekuju dva velika finala, kaže trener Lokomotive Goran Tomić (43).

Da, “lokosi” u dvije utakmice do kraja sezone mogu izboriti Ligu prvaka i osvojiti Kup. Tomić je s igračima kreirao čudo, Lokomotiva mjesecima igra najljepše... - Ovo je fantazija od sezone. Promoviral­i smo mlade igrače, Uzunija prodali u Mađarsku, a još je mnogo naših igrača pred transferom. Zadnje dvije utakmice ovise o tome hoćemo li sezonu ocijeniti s 5 ili 5+. Što bih radije? Kad bih morao birati, radije bih osvojio Kup. To je ipak trofej, to se pamti.

Hoće li vam za tu završnicu sezone biti spreman Sammir? - Vidjet ćemo. No vraća nam se Tolić, vrlo blizu je i Petrak. Spominjao se Tomić kao kandidat za trenera Dinama...

- Ne razmišljam niti imam vremena razmišljat­i o novoj sezoni - tvrdi.

A izbori li Lokomotiva pretkolo Lige prvaka, gdje će igrati? - Drugo pretkolo i Lige prvaka i Europske lige igrat ćemo u Kranjčević­evoj. I to je jedino europsko kolo koje prema Uefinim standardim­a možemo igrati ondje. Za sve daljnje faze natjecanja prijavili smo Maksimir - kaže nam izvršni direktor Lokomotive Dennis Gudasić. Zanimljivo, “lokosi” su prijavili Maksimir, a Dinamovi čelnici tvrde da će Ligu prvaka igrati na Rujevici!? Također, tri kluba (Rijeka, Dinamo i Lokomotiva) ne mogu igrati Europu na istom stadionu.

www.niktitanik.com

 ??  ?? Radije bih osvojio Kup, nego drugo mjesto, kaže Goran Tomić
Radije bih osvojio Kup, nego drugo mjesto, kaže Goran Tomić
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia