24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Bit ćete šarmantni i zavodljivi, no sve će vas više izjedati unutarnji nemir. Morat ćete donijeti odluku, a ni sami još nećete znati na čemu ste. Radi li se o ljubavnom trokutu, još jednom dobro promislite kakve će biti posljedice vaših odluka.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Puni ste energije pa ćete obaveze završiti prije roka. Usredotoči­te se na posao jer su vam povećane šanse da zablistate idejama i kreativnoš­ću. Dan je odličan za druženje s ljudima koji vam se sviđaju i zanimljivi su vam. Zahvaljuju­ći intuiciji doći ćete do bitnih zaključaka u privatnom životu.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Budite oprezni u svim aktivnosti­ma kojima niste vični. Nekih nevolja najbolje ćete se očuvati ako reagirate strpljivo. Držite se po strani kada su posrijedi tuđe rasprave. Izbjegavaj­te naporne pojedince koji vole ogovaranja. Osjećate li kroničan umor, prekontrol­irajte krvnu sliku.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Usmjerite li energiju na poslovne ambicije, na pragu ste novih ideja i nadahnuća. Razmišljat ćete na kreativan način, a nametnuti se na vrlo šarmantan način. Ukućani će vam se pridružiti u organizaci­ji večere za prijatelje i sitnim popravcima. Netko iz inozemstva mogao bi vas posjetiti.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Slobodni će se naći pred novim ljubavnim prilikama. Uspijete li suzbiti tvrdoglavo­st i dati prednost osjećajima, onaj tko vam se sviđa brzo će ući u vaš život. Razmjena ideja i proširivan­je mreže društvenih odnosa vaši su aduti za poslovni uspjeh.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Veselit će vas društvo prijatelja, kao i vrijeme provedeno s partnerom. Slobodni će imati ljubavnih prilika, ali vaši previsoki kriteriji neće vam ići u prilog. Možda očekujete nemoguće od druge strane. Ako ste u braku, više ćete ovisiti o partneru pa je i veća mogućnost pokretanja zajedničko­g posla.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Mogli biste se naći pred novim poslovnim prilikama, koje će vam dolaziti preko prijatelja. Nekima će biti dovoljno novo poznanstvo kako bi dogovorili posao ili prikupili informacij­e koje će im u tome pomoći. Imate li viška slobodna vremena, iskoristit­e ga za čišćenje ladica.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Društveni život, djeca i prijatelji trošit će vašu energiju, ali vas istodobno puniti zadovoljst­vom. Popodnevni mir narušit će iznenadni gosti i zvonjava telefona. Partner će vam prigovorit­i da mu ne poklanjate dovoljno pažnje ili vas suočiti s činjenicom da je vaš odnos u krizi. Postupite onako kako vam srce nalaže.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Kolege će vam prigovarat­i da ne znate timski surađivati. Bit će vam teško s njima podijeliti radne zadatke jer ćete smatrati da ih vi najbolje obavljate. Krećete li na put, pripremite se na zastoje ili promjenu plana. Razumno se prilagodit­e situaciji.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Rezultati rada pokazat će kako uspjeh ovisi o vama. Uspjeh je izvjestan u kontaktima s javnošću. Postavit ćete se izvrsno na poslovnom dogovoru ili razgovoru. Uživat ćete provodeći slobodno vrijeme u društvu ljudi različitih godina. Boravite li na moru, steći ćete prijatelje s kojima vam je zajamčena dobra zabava.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Nesuglasic­e s partnerom mogle bi kulminirat­i svađom. Kriticizam i tvrdoglavo­st neće vas nikamo odvesti. Izgladite ljubavne nesporazum­e i suočite se sa situacijam­a koje predugo ignorirate. Bit ćete osjetljivi na naredbe pa će vas šefov nastup izbacivati iz takta.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Događaji će se nizati jedni za drugim pa ćete zateći nespremnim­a. Teško ćete uskladiti zahtjeve poslovnog i ljubavnog života. Možda je najbolje sve pustiti da ide svojim tijekom. Ako ste u braku ili dugoj vezi, neće vam polaziti za rukom uočiti da partnera nešto muči, zbog čega će se još više povući u sebe.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia