24sata

RAT BEZ MILOSTI

Kanye: Ona mi ne da razvod, oni su obitelj lažova i manipulato­ra! Kim: Ima poremećaj, treba pomoć

- Piše: PAULA BOBANOVIĆ

Pokušavam se razvesti od Kim otkad se susrela s Meekom Millom na summitu o reformi kaznenog pravosuđa, napisao je reper Kanye West na Twitteru.

Mislio je na susret Kim Kardashian i Milla u Los Angelesu u studenom 2018., a onda je sasuo paljbu po punici Kris Jenner, koju je nazvao “Kris Jong-un” po sjevernoko­rejskom diktatoru, i optužio je za rasistički odnos prema njemu. Napisao je i da su Kim i Kris “pokušale dovesti dvojicu liječnika” koji su repera trebali hospitaliz­irati nakon suludoga govora koji je u predsjedni­čkoj kampanji održao u Južnoj Karolini.

- Kao što mnogi znaju, Kanye ima bipolarni poremećaj. Sve je komplicira­no i treba pomoć - tvrdi Kim.

Reper ima četvero djece s Kim i on joj je treći suprug, a prethodnim razvodima uvelike je kumovala i njezina majka, koja “menadžerir­a” sudbinama svih članova obitelji i uspješno ih uništava, pa su je već prozvali monstrumom. Već odavno se zna da je od kćeri Kim napravila tvornicu novca te nadgleda i njezin treći brak s Kanyejem Westom. Supruga Brucea je Kris toliko javno omalovažav­ala i ismijavala te na kraju i prevarila, pa je nakon razvoda promijenio spol. Courtney Kardashian se teško borila da supruga Scotta Disicka makne od droge i alkohola, ali ih je Kris odvela u Las Vegas na rođendansk­i party i natjerala da s njom tulumare. Kći Khloé Kardashian patila je zbog razvoda od Lamara Odoma, a njezina majka prodavala je medijima detalje njihova razlaza. Također, najmlađu kćer Kylie natjerala je na niz estetskih operacija kako bi je plasirala u svijet modelinga. Kim Kardashian se prvi put udala za glazbenog producenta Damona Thomasa 2000. godine, kad je imala 19. Drugi muž bio joj je Kris Humphries, NBA košarkaš, a u braku su bili 72 dana. Kim i Kanye započeli su vezu 2012., nakon što su godinama bili prijatelji, a vjenčali su se 24. svibnja 2014. Zajedno slove za jedan od najbogatij­ih parova u svijetu šoubiznisa - oko 1,3 milijarde dolara.

 ??  ??
 ??  ?? PUNICA DIKTATOR
West Kris Jenner naziva ‘Kris Jong-un’
PUNICA DIKTATOR West Kris Jenner naziva ‘Kris Jong-un’
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia