24sata

Westwood (79) zatvorila se u ‘krletku’ zbog Juliana Asangea

-

Kod Severine Kojić (48) na zagrebačko­m Kozjaku radi se punom parom. Pjevačica je dva tjedna u rodnom Splitu, a u međuvremen­u su joj stavili nove prozore i vrata.

Posljednji­h dana saniraju joj i krov jer joj curi voda u njezinu penthouseu od 300-tinjak kvadrata. Dok se odmara u Splitu, radove nadgleda kućna pomoćnica. Seve, koja je zadavala muke susjedima u zgradi, ponudila se i da obnovi fasadu, odnosno ona bi financiral­a 75% radova, a susjedi ostalo. Podsjetimo, prije nekoliko godina zatvarala je stubište na zadnjem katu na kojemu živi pa su susjedi bili “ludi” na nju jer im je zatvorila ulaz na krov zgrade. Izluđivala je susjede i kad je svojedobno radila jacuzzi u kupaonici. Susjedu ispod nje tad je kapala voda sa stropa, no Seve je na kraju sanirala štetu. Njezin suprug Igor Kojić (32) nije bio tako izdašne ruke. Kad je jednom susjedu Sevina kućna pomoćnica razbila parkirani auto udarivši u njega svojim autom, Igor mu je ponudio pet puta manji iznos nego što je bila šteta. No susjedi su joj sve oprostili pogozovo nakon što im je za svoj rođendan priredila show. Tad su joj tamburaši zapjevali pod prozorom, a ona je izašla na terasu u ružičastoj haljini. Kako je vjetar zapuhao, dignuo joj je haljinu u stilu Marylin Monroe.

OBNOVA

Britanska modna dizajneric­a Vivienne Westwood (79) u utorak je iz golemog kaveza za ptice obješenog pred sudom tražila oslobađanj­e Juliana Assangea, utemeljite­lja WikiLeaksa.

- Ja sam Julian Assange! Ja sam kanarinac u kavezu - rekla je Vivienne Westwood odjevena u žuti kostim pred sudom Old Bailey u Londonu. Britanija drži 49-godišnjeg Assangea, državljani­na Australije, u zatvoru. Prijeti mu izručenje SAD-u. (Hina)

 ??  ?? Ima nove prozore i vrata, a sad popravlja i krovište
Ima nove prozore i vrata, a sad popravlja i krovište

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia