24sata

‘VALJDA ME VASO NEĆE NOKAUTIRAT­I KAO BUDALU...’

SPEKTAKL NA PLAŽI Kladio bih se na Vasu, rekao je Ivica Trušček uoči njihova okršaja u klubu Noa na Zrću 31. srpnja

- Piše: FABIJAN HRNČIĆ

HRVATSKI VETERAN Bojimo se jedino korone, poruka je Ivice “Terrora” Truščeka (37!) i Vase “Psihopata” Bakočevića (30) manje od deset dana prije borbe za BMF titulu, odnosno naslov najopakije­g čovjeka na Balkanu.

Bit će to glavna borba treće FNC-ove priredbe pod imenom “Fighting Island”, koja će se održati 31. srpnja na Zrću u klubu Noa.

Prije sedam godina Trušček je pobijedio Vasu, koji je bio tek na početku karijere, a sad je ipak drugo vrijeme. Svojevreme­no je “Terror” tvrdio da bi ga Vaso dobio u jednoj od 10 borbi, ali sad su stvari drukčije.

- Zaj*bo sam se, naravno! On u tome meču nije pokazao sve što zna, popravio se puno. Bit će mi puno teže, možda i nemoguće. Imamo slični broj borbi, a on ima tri puta manje poraza nego ja pa ima puno bolji skor - rekao je Ivica.

- To samo govori da sam ja prebio malo više kanti. Čuj, mene samo zanima koliko godina Trušček ima da nam on kaže, to nikako ne mogu pohvatati - “bocnuo” ga je Vaso, ali “Terror” je bio spreman:

- Je l’ po Sherdogu ili po rodnom listu? Ja preferiram Sherdog (op.a., koji kaže 32 godine).

Trušček je nahvalio Vasu. - Mlad je, brz, jak i lud. Pa nije mi lijepo gledati kako je nokautirao Francu, a znam da i mene hoće tak’. Ne sviđa mi se to. Strah me da me ne nokautira ko budalu - rekao je Ivica i dodao:

- Kladio bih se na Vasu, ali to ne znači da neću dati sve od sebe pa makar mi to bila posljednja borba.

www.niktitanik.com

 ??  ?? Trušček u karijeri ima 38 pobjeda i 35 poraza
Trušček u karijeri ima 38 pobjeda i 35 poraza

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia