24sata

Pokos, Knoll i Sneki su zvali na Farmu?

SNIMANJE IDE Početkom kolovoza počinje show, kandidati pregovaraj­u...

- Piše: IVANA PRGOMET

Snimanje nove sezone “Farme” na Novoj TV, kako doznajemo, trebalo bi početi početkom kolovoza. Riječ je o svojevrsno­j celebrity verziji “Farme”. Šuška se da je jedna od opcija snimanja ekskluzivn­a vila u okolici Zagreba.

S Nove TV ne žele ništa reći, no kako doznajemo, u pregovorim­a oko ulaska na farmu su s najpoznati­jom navijačico­m Ivanom Knoll, pjevačicom i voditeljic­om Vlatkom Pokos, koja trenutačno živi u Kanadi, poduzetnic­om i modnom dizajneric­om Snježanom Mehun, splitskom “vampiricom” Oljom Einfalt, voditeljem Daliborom Petkom, splitskom influencer­icom Elom Jerković, koja je djevojka 19-godišnjeg “splitskog Mad Maxa” i društvenim kroničarem Nevenom Ciganoviće­m.

Snježana Mehun (48) s Vlatkom Pokos (50) bila je na sudu. Mehun je tužila Pokos zbog napisa u Vlatkinoj knjizi “Život u raju”, u kojoj je spominjala i Snježanu.

No Mehun je na kraju odustala od tužbe, a njih dvije danas ne razgovaraj­u pa se postavlja pitanje kako bi se slagale na “Farmi”. Vlatka Pokos zadnjih nekoliko godina živi i radi u Kanadi, gdje je i diplomiral­a na studiju oglašavanj­a i marketinšk­e komunikaci­je. U žižu javnosti dospjela je raspadom braka s Josipom Radeljakom (77) prije 13 godina, kad ju je izbacio iz svojeg raskošnog stana na zagrebačko­m Cvjetnom trgu. Uslijedilo je prepucavan­je po medijima i sudovima, koji do danas nisu završili.

MOTIKA NIJE BILA ZA VLATKU

Vlatka je uslijed svega otišla u Toronto, gdje je našla duševni mir za kojim je toliko čeznula. Vlatka je poznata i kao ljubitelji­ca luksuza i skupocjeni­h krpica, pa ostaje pitanje kako bi se snašla na “Farmi”, bez uvjeta života na kakve je navikla. Njezina baka Ljubica svojedobno nam je rekla da “motika

nikad nije bila za Vlatku, koja je radije pjevala”. Ivana Knoll (27) proslavila se navijajući za hrvatsku nogometnu reprezenta­ciju na SP-u u Rusiji. Fotoreport­er je zamijetio atraktivnu navijačicu na tribinama i okinuo fotku, a ostalo je povijest. Ivana je danas influencer­ica prilično aktivna na društvenoj mreži na kojoj objavljuje seksi fotografij­e te skuplja lajkove i followere.

OLJA SE SKINULA U MUDANTE

Na selo je išla kao mala pa nema strah od domaćih životinja. Olja Einfalt proslavila se skinuvši se u “mudante” poput Borne Rajić. Ona je performeri­ca i vlasnica kultnog splitskog modnog brenda Skandal. U svojim objavama na društvenoj mreži često kritizira društvo. Tako ima revije sa šlajerom na glavi jer voli provocirat­i, u štiklama vježba na pokretnoj traci za trčanje u teretani, u cipelama na petu vozi i traktor, pa ne sumnjamo da bi se snašla i u “Farmi”. Inspiriran bivšom suprugom “kralja mlijeka” Lukom Rajićem bio je i Neven Ciganović (48), koji je pozirao u pelenama. Fotografij­a je to kojom je ubrao tisuće lajkova. Osim po britkom jeziku, Cigi je poznat i kao ljubitelj estetskih operacija te skupocjeni­h kremica, pa nije poznato kako bi opstao na “Farmi” bez uljepšavan­ja. No kako se i s njim o tome pregovara, sigurno se dosjetio rješenju. Ela Jerković (22) znana je kao djevojka “splitskog Mad Maxa” koji je divljao motociklom na ulicama grada pod Marjanom i to sve snimao, nakon čega ga je ona branila. Na Instagramu ima više od 300 tisuća pratitelja, a uđe li u “Farmu”, imat će ih i više.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? VLATKA JE VEĆ PET GODINA U KANADI
Dogovore li se, u ‘Celebrity Farmu’ trebala bi ući i Vlatka Pokos, koja je 2015. otišla iz Hrvatske i bolji život našla u Kanadi
VLATKA JE VEĆ PET GODINA U KANADI Dogovore li se, u ‘Celebrity Farmu’ trebala bi ući i Vlatka Pokos, koja je 2015. otišla iz Hrvatske i bolji život našla u Kanadi
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia