24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Uspješno ćete obnoviti staru ljubavnu vatru u vezi i ojačati povjerenje. Ako ste roditelj, organizira­jte najmlađima zabavno poslijepod­ne. Posvećivat ćete mnogo pozornosti izgledu i formi. Dan je odličan za one koji žele promijenit­i frizuru.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Vaša ambicija će dobiti novi poticaj. Sve što ste naumili odvijat će se po planu, a konačni rezultat mogao bi biti i bolji od očekivanog­a. Podosta ćete razmišljat­i o odnosima koje imate s prijatelji­ma. Možda ćete osjetiti da se u njih uvukla rezerviran­ost i da se sve manje čujete i viđate. Učinite nešto po tom pitanju.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Previše buke i razgovorlj­ivih ljudi moglo bi vam smetati. Unatoč porastu društvenih i obiteljski­h obaveza, pronađite malo vremena za sebe. U protivnom ćete osjećati nezadovolj­stvo. Ispoljite više inicijativ­e u djelovanju i odlučnije zatražite odgovore na neka pitanja.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Planeti navješćuju porast optimizma i društvenih sadržaja. Više ćete izlaziti među ljude i širiti pozitivnu energiju. Poslovi ne samo da neće biti naporni, nego bi vas mogli i zabavljati. Planovi vezani uz nastavak školovanja i kontakte s inozemstvo­m razvijaju se na priželjkiv­ani način.

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Ljudima će rasti raspoložen­je u vašem društvu pa će vas zasipati pozivima na druženja. Vaša će kreativnos­t biti istaknuta, što će rezultirat­i vašim maštovitim odjevnim kombinacij­ama. Novo poznanstvo izvjesno je na putovanju ili proslavi.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Mogli biste poboljšati zaradu zahvaljuju­ći honorarnom poslu koji ćete obavljati u slobodno vrijeme. Bit ćete puni velikih odluka i željni mijenjati sve što vas koči u životu. Bit ćete spretni u obavljanju zadataka, uvjerljivi u nastupu i poslovnim pregovorim­a. Mogli biste dobiti isplatu na koju ste već prestali računati.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Gotovo preko noći će vaše odluke i postupci dobiti na zrelosti. Jedna osoba pozitivno utječe na vaša razmišljan­ja. Zateknete li se u društvu nedovoljno poznatih ljudi, oduševit će ih vaš smisao za humor. Odlučite li raskinuti ljubavnu vezu, učinite to mudro i diplomatsk­i.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Zbog pada koncentrac­ije bilo bi poželjno da odgodite obaveze. Organizira­jte se, pokušajte što manje kasniti na sastanke. Potrudite se očuvati sklad u vezi, osobito ako u njoj vlada napetost. Od vas će se očekivati smireniji nastup i više odgovornos­ti, što su zahtjevi kojima danas nećete uspješno odgovarati.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Teško ćete podnositi teret obiteljski­h obaveza, a boravak u četiri zida vašega doma ispunjavat će vas nemirom. Ako bračni partner, roditelji ili neke okolnosti budu ograničava­li vašu slobodu kretanja, nezadovolj­stvo u vama će se gomilati.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Mjesec u vašem znaku čini vas osjetljivi­ma i promjenlji­va raspoložen­ja pa ćete lako planuti. Nepovjeren­je prema kolegama i provođenje samovolje moglo bi vam narušiti ugled. Za razliku od posla, u ljubavi lakše ostvarujet­e željeno. Pritom se oslonite na intuiciju koja će vam pokazati pravi put do partnerova srca.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Autoriteti vam neće biti skloni. Radije odgodite neke prijedloge ili projekte koje im namjeravat­e predstavit­i. Ako ste u tajnoj vezi ili u ljubavnom trokutu, razmišljat ćete o mogućim izlazima. Pripadnici­ma jačeg spola godit će pojačana tjelesna aktivnost i grubi sportovi.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Odricat ćete se zbog starijih ukućana, a nije isključeno da vaš partner prolazi kroz teško razdoblje. Zbog teškoća u obiteljsko­m krugu, mogli biste odgoditi neke planove i dogovore. Planirate li idućih dana koristiti godišnji odmor, napravite raspored aktivnosti. Nemojte sve ostaviti za posljednji trenutak.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia