24sata

IDUPRED SUD

CIGI: Bio je zabavan, ali se povampirio MAČAK Opsjeda me jer je zaljubljen u mene

- Piše: IVANA PRGOMET

Nakon posljednje prozivke Nevena Ciganovića (48) da je ukravši fotografij­e poznatog zagrebačko­g frizerskog salona lažirao privatni let s Lošinja do Zagreba oglasio se i Marko Grubnić (38), koji dosad nije komentirao podbadanja društvenog kroničara.

Modni stilist je na društvenoj mreži zamolio medije da ne objavljuju “lažne vijesti i članke koje plasira osoba

koja ga opsjeda već godinama”. - Zaista vas molim za razumijeva­nje, jer činjenica jest da osim što je u mene zaljubljen već godinama, sad je već i opsjednut sa mnom. Ljubav je s moje strane neuzvraćen­a. U tome vjerojatno i je problem. Ipak, nadao sam se da će ga to s vremenom proći i da će popustiti ako ne reagiram, ali nažalost sve je gore - napisao je Grubnić na svojem Instagramu. Nastavio je i kako Ciganović “sustavno napada sve ljude, suradnike i njegovu obitelj, sve koji imaju veze s njim”. - Gotovo nikad ne demantiram članke o sebi i ne reagiram na njih, ali sad je stvarno dosta. Nemojte podržavati zlostavlja­nje i sustavno maltretira­nje. Ja sam potražio i pravnu zaštitu - zaključio je

Marko, koji se nije javljao na naš poziv nakon te objave. Ciganović se iznenadio Grubnićevo­m objavom, no kaže nam da svatko ima pravo raditi što hoće.

- Ne znam iz čega je zaključio da sam zaljubljen u njega. Ne razumijem na koji to način ja njega opsjedam. Ako dođe do suda, tražit ću da bude javno, odnosno otvoreno za javnost. Jer tako ću konačno iznijeti istinu o tom liku. Otkud mu pare, s kim je bio i kako je izgradio svoj lažni život kojim se predstavlj­a u javnosti - zaključio je Ciganović. Ciganović i Grubnić prvotno su bili nerazdvojn­i prijatelji, koji su zajedno obilazili evente. Zbližili su se prije 12 godina u “Celebrity Big Brotheru”. U međuvremen­u su imali fazu kad nisu razgovaral­i, no Ciganović se ne sjeća zbog čega točno.

- Vjerojatno zbog nekog mojeg komentara - kaže Cigi. Nakon toga su se pomirili, no onda se, tvrde upućeni, Grubnić naljutio na Ciganovića kad je komentirao njegovu majku Branku. Blokirao ga je na društvenoj mreži i prestao mu se javljati. Kad bi se sreli na nekom eventu, okretali su glavu i pravili se da se ne vide.

- Bio je jako zabavan i normalna osoba. Bilo je kul u njegovu društvu, ali onda se povampirio - zaključio je Ciganović.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia