24sata

Gazda zaražen, a već je i ozdravio?

TESTIRAO SE Ivica Todorić je bio pozitivan na testu 8. srpnja. Njegova kći kaže da joj je otac izliječen. Čeka nove rezultate

- Pišu: I. PRGOMET, V. KRAGIĆ MAHMUTOVIĆ

OPTUŽENIK

Otac mi je imao koronu. Neću otkrivati gdje se zarazio, to su privatne stvari. Čovjek je zdrav. Nema više koronu. Nije mu ništa bilo.

Rekla nam je to Iva Todorić, kći Ivice Todorića, bivšeg vlasnika Agrokora optuženog za izvlačenje 1,2 milijuna eura iz te tvrtke koji je pozitivan na korona virus. Ivica se, kaže Iva, dobro osjeća. - Imao je nekoliko dana malo višu temperatur­u. Nismo bili u kontaktu jer sam bila na putu. Nisam ga vidjela kad se zarazio. Sretna sam što je dobro prošao, koronu ne treba shvaćati olako. Imam nekoliko prijatelja mojih godina koji su se borili za život rekla je Iva. Da je zaražen, za N1 je potvrdio i sam Todorić. - Testiran sam 8. srpnja i bio sam pozitivan. Određena mi je 14-dnevna izolacija, meni i još tri osobe. Ona je istekla. Ono što mogu potvrditi je da na tri osobe kojima je zbog mene određena samoizolac­ija niti na neku treću osobu nisam prenio virus. Očito sam primio malu količinu virusa jer sam tijekom izolacije imao dva dana navečer temperatur­u 37,3 - rekao je Todorić za N1. Todorić se jučer opet testirao i čeka rezultate , objavio je na društvenim mrežama. A jučer je u Hrvatskoj potvrđen novi 81 slučaj zaraze korona virusom, priopćio je Nacionalni stožer civilne zaštite. Ukupno u Hrvatskoj od početka epidemije korona virusom zaraženo je 4715 ljudi. Još su aktivna 1032 slučaja zaraze. Oporavilo se 3555, a preminulo je 128 ljudi. Najviše zaraženih jučer je bilo u Vukovarsko-srijemskoj županiji, u kojoj su prijavili 35 slučajeva zaraze. Potom slijedi Grad Zagreb s 26 i Splitsko-dalmatinsk­a s 13 slučaja.

 ??  ?? Nedavno je počelo suđenje Todoriću za izvlačenje 1,2 milijuna eura u aferi Agrokor
Nedavno je počelo suđenje Todoriću za izvlačenje 1,2 milijuna eura u aferi Agrokor

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia