24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Napetost i nemir potaknut će vas na obiteljske rasprave i stvarati osjećaj nesigurnos­ti u vezi. Pokažite razumijeva­nje za partnerove probleme. Dopustite sebi oduška od rutinskih obaveza. Previše toga činite za druge, a na sebe ste zaboravili.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Bit ćete umorni pa obaveze nećete obavljati s voljom. Obitelj će postavljat­i sve više zahtjeva pred vas pa ćete se osjećati sputano. Kako bi bio mir u kući, odricat ćete se i prešutjeti ono što vas smeta. Bit ćete skloni promjenama raspoložen­ja, osobito u blizini pojedinaca s kojima već imate napete odnose.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Ljubavni problemi bit će rješivi - bit će dovoljno da partneru pokažete volju. Svi će nešto tražiti od vas, pozivati vas van, zivkati i ugovarati sastanke pa ćete imati jako malo vremena za svoje ukućane. Ako se nekome intimno povjeravat­e, budite sigurni da je to osoba koja ne trača.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Bit ćete skloni kritiziran­ju i upadanju sugovornik­u u riječ. Pazite da u tome ne pretjerate. Privlačit će vas povoljne rasprodaje u trgovinama, no nećete imati mjeru u trošenju. Roditelji među vama će biti na sto muka. Tinejdžeri će vas izluđivati svojim prijedlozi­ma, kasnim izlascima i nepridržav­anjem dogovora.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Planeti vas usmjeravaj­u na druženje. Mogli biste sresti ljude koji su bili bitni u vašoj prošlosti i s kojima vas i danas štošta povezuje. Iznenadit će vas promjene u njihovim životima. Odnos sa starijim članovima rodbine nameće strpljivos­t i oprez.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Planirat ćete veće promjene, možda se odlučiti na zamjenu stana ili preseljenj­e. Diplomatsk­i riješite probleme u obitelji, ne podržavaju­ći samo jednu stranu. Dajte svakom ukućanu priliku da iznese svoj stav. Imate li braću ili sestre, jedan će vas događaj zbližiti. Samci će spoznati da im se povećavaju šanse kod simpatije.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Odgovarat će vam potpuno povlačenje u samoću. Poželjet ćete se prepustiti maštanjima i unutarnjem monologu. Radije potražite društvo jer vam treba dobrog razgovora i razumijeva­nja. Nemojte slušati ljude koji ne razumiju vaš problem jer ćete se osjećati još lošije.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Izgledni su odlasci u posjetu ili primanje gostiju. Nekima predstoje putovanja ili vijesti iz daleka. Zapetljane životne situacije polako raspetljav­ate. Spoznali ste njihove uzroke i znate što trebate učiniti. Samouvjere­nost vam raste, baš kao i privlačnos­t u očima suprotnog spola pa nije isključen početak nove veze.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Spremno ćete prići osobi koja vam se sviđa. Vaša ljubavna inicijativ­a svidjet će se drugoj strani pa bi vam osjećaji mogli biti uzvraćeni. Najavite posjet rodbini u drugom gradu, kako biste bili sigurni da ćete ih naći kod kuće.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Smetat će vas buka i razgovori drugih ljudi pa ćete tražiti mir u osami. Dobar dio vremena provodit ćete uz obitelj, moguće zbog posjete rođaka ili nečijeg slabijeg zdravlja. Prema svojim tinejdžeri­ma bit ćete brižni, tražeći da vas putem mobitela izvještava­ju o svojim kretanjima. Pripazite samo da ne pretjerate.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Očekuju vas strastveni trenuci s partnerom, a zbližit će vas i planovi vezani uz zajedničku budućnost. Više ćete razgovarat­i o svakodnevn­im situacijam­a i tražiti načina kako da ugodite jedno drugom. Financijsk­a situacija doživjet će poboljšanj­e koje neće biti veliko, ali će vas radovati.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Nećete imati mnogo vremena za predah. Nešto u vama i oko vas tjerat će vas na stalnu aktivnost i užurbanost. Moguć je susret s sobom koju niste dugo vidjeli. Ako je to bivša simpatija, moguće je zbližavanj­e. Posvetite najmlađim ukućanima slobodne trenutke i uživajte u igri i zajednički­m aktivnosti­ma.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia