24sata

Tetovira Disney po cijelom tijelu: ‘Nije mi žao vremena ni novca’

BOJALA SE OSUDE Britanka je do sada tetovirala Bambija, Ariel, likove iz ‘Knjige o džungli’, ‘Ljepotice i zvijeri’...

-

Jodie Dunlop (32) ponosi se slikama animiranih likova na tijelu jer su dokaz da je zadržala nevin, djetinji duh.

Kad je otac Jodie Dunlop preminuo, odlučila mu je odati počast tetovažom likova iz crtića “Knjiga o džungli” u znak sjećanja na sva vremena kad su ga zajedno gledali. Dizajneric­a torti već je imala nekoliko manjih, suptilnih tetovaža, ali je nedavno započela tetovirati i velike te joj je namjera prekriti cijelo tijelo Disneyevim motivima.

Do sada je provela oko 60 sati u stolici za tetoviranj­e i ne žali na desetke tisuća kuna, koliko je platila tetovaže, jer uveseljava­ju i nju i njezinu kćer. Njezina lijeva podlaktica prekrivena je golemom slikom

Bambija i Feline, a svaki centimetar kože na desnoj nozi presvučen je dizajnom “Male sirene”, u kojemu su prikazani Ariel, kralj Trident i Flounder. Na lijevom bedru ima ljepoticu i zvijer, bajkoviti dvorac i brojne druge prizore iz crtića.

- Obožavam Disney cijeli život. Uvijek mi izazove smiješak na lice i njihovi crtići mi pokazuju da se uvijek nečemu imamo radovati kaže Britanka, koja živi sa suprugom Jonnyjem (34), koji također obožava tetovaže. On ne vidi zbog čega bi njezina opsesija crtićima bila čudna, kao ni prekrivanj­e cijeloga tijela. - Uvijek sam željela puno tetovaža, ali sam se bojala osude ljudi. Danas za to ne marim, a većina je ljudi pozitivna naspram njih - istaknula je.

 ??  ?? Dizajneric­a torti planira tetovažama prekriti cijelo tijelo
Dizajneric­a torti planira tetovažama prekriti cijelo tijelo

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia