24sata

Samo da ne bude krvi i dolazimo opet

IZBOR ZA MISS Rea Plišić (24) bila je među deset najljepših Hrvatica, a njezina sestra Dagmar (22) zaštitno je lice nekih kampanja

- Piše: FABIJAN HRNČIĆ

Bilo je odlično. Super smo se osjećale u kavezu. Nismo ovako nešto prije radile, ali organizato­ri borilačke priredbe došli su do nas i pristale smo na novo iskustvo.

Govorile su nam to pomalo stidljivo djevojke koje su mamile poglede i uzdahe između rundi. Da, kakva bi to bila borilačka večer da nema ring djevojaka?!

Imao ih je i zagrebački FNC-ov spektakl u petak navečer. Bile su to lijepe sestre Plišić iz Rijeke. Bio je to debi u toj ulozi za sestre Reu (24) i Dagmar Plišić (22). Organizato­ri su im ponudili tu ulogu još dok se priredba trebala održati na Zrću, u noćnom klubu Noa. I premda bi im nešto bliže bilo doći u Novalju, cure su na kraju ‘potegnule’ do Zagreba u dvoranu zagrebačko­g American Top Teama.

- Vratile bismo se svakako, ali samo da ne bude krvi - pojasnile su cure, koje nisu skidale osmijeh.

Srećom za njih, krvi nije bilo puno. Premda ni jedna borba nije odlučena na bodove, prekidi su uglavnom bili zbog poluga, gušenja... Dagmar je već nekoliko puta bila zaštitno lice u reklamnim kampanjama, dok je Rea prošle godine osvojila titulu Miss Primorsko-goranske županije te je bila Superfinal­istica izbora za Miss Hrvatske, ušla je među deset najljepših Hrvatica, a i studentica je ‘Menadžment­a održivog razvoja’.

Kako ubrzo kreće nova FNCova priredba, cure bi se opet mogle naći u kavezu kad će kraj njih biti natjecatel­ji iz Armagedona. A ni FNC nije odustao od spektakla na Zrću “Fighting Island”.

S Reom i Dagmar rado su se fotografir­ali svi pobjednici nakon svojih borbi, a kad je između njih stala naša najveća ženska MMA nada Adriana Vuković, koja je pobjedom poslala u mirovinu Poljakinju Porazinsku, bile su to tri ljepotice u kavezu.

Pojas za prvaka ovaj su put dale samo Ivici Truščeku, na idućoj priredbi moglo bi biti i više titula.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia