24sata

JA SAM NA OBROVCA, MODRIĆ JE DRUGI

IZA KULISA NAJOPAKIJI ČOVJEK BALKA

- Piše: FABIJAN HRNČIĆ

Super sam, malo nenaspavan, ali sretan. Znam samo da je cijeli Obrovac gledao. Tamo je praznik kad se ja borim.

Govorio nam je to jutro nakon MMA spektakla u Zagrebu Ivan Erslan (28), koji je atraktivno nokautirao Jusufa Hajrovića (30). Njegov je rodni grad gorio, svi su gledali prijenos na YouTube kanalu 24sata.

- A imam i crno na bijelom da sam najbolji sportaš Obrovca, Luka Modrić je drugi - veselo je dodao Erslan.

I dok je Obrovac “gorio”, on je proslavio skromno:

- Nakon borbe s najužim krugom prijatelja, bratom i trenerom otišao sam na hamburger, popili smo šampanjac i malo proslavili, brzo sam došao kući. Igor Pokrajac Ivanu je dao nadimak Stina.

- Da, nismo se dogovarali, Igor je to sam napravio. Poki mi je stao na žulj, morat će pripaziti što govori ubuduće jer je vojska spremna. Još nismo razgovaral­i o nadimku, ali moji su vojnici uvijek uz mene - obratio se Erslan grupi ‘Podcast Inkubator

Reptili’, koji su primijetil­i da bi mu nadimak Reptil ipak mnogo bolje pristajao.

A titulu najopakije­g čovjeka Balkana ponio je Ivica Trušček (37), koji je u meču dvojice boraca koji zajedno imaju čak 133 borbe pobijedio Vasu ‘Psihopata’ Bakočevića (30). Borba je pogrešno krenula jer Ivica nije shvatio da Vaso želi pozdrav nakon početka pa je direktom pogodio ‘Psihopata’ u bradu, a nakon borbe emotivno je slavio sa svoje troje djece u kavezu.

- Za mene si ti, Vaso, balkanski BMF, treću ćeš našu borbu sigurno dobiti. Rekao sam ti gdje je moja šansa i nisi me shvaćao ozbiljno. Da jesi, sad bi ti hodao Zagrebom s pojasom, u Versace mantilu. I idući put bez dodatnih pozdrava kad krene borba - obratio se Trušček Vasi u subotu ujutro.

A za vrijeme borbe je “hrvatski Bruce Buffer” Igor Pokrajac imao i ulogu izbacivača jer se gospodin iz publike previše opustio i u žaru borbe navijački zanio. Igor ga je zamolio da izađe iz dvorane...

Borci su se nakon priredbe okupili na kratkom druženju iznad dvorane, ali Bakočević je odjurio u hotel, a Francisca ‘Croata’ Barrio (31) ipak je sa suprugom proveo romantičnu večer na šivanju glave.

CROATA ZAVRŠIO NA ŠIVANJU, VASO SE POKUPIO, A ‘HRVATSKI BRUCE BUFFER’ IGOR POKRAJAC U DVORANI JE MORAO GLUMITI I REDARA...

 ??  ?? Ivicu Truščeka savladale su emocije nakon borbe
Ivicu Truščeka savladale su emocije nakon borbe

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia