24sata

OPREZNI JARCE ĆE OSVOJITI ONI KOJI POKAZUJU OZBILJNOST

-

STRIJELAC

Ako vam srce ubrzano kuca u blizini Strijelca, mora vam biti jasno da njegovu “svetu” slobodu ne smijete ugroziti. Njegova slaba točka je ljubav prema pustolovin­i. Nemirnog je duha i teško se smiruje u ozbiljnoj vezi, osobito dok je mlad.. Ne pričajte mu o vezi, već o uživanju udvoje. Pustite ga da on vodi igru, a potom ga iznenadite pokojim slobodoumn­im komentarom.

Muškarac Strijelac ne podnosi fiksne i unaprijed utvrđene planove. Zato ga razoružajt­e rečenicom – idemo, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi! Ne smijete mu pokazati osjećaje.

Žena Strijelac ne voli pasivne i dosadne muškarce. Morate ju animirati sobom, svojom osobnošću, nekom pristojnom seksi upadicom ili dugim pogledom fiksiranim na njezine oči.

Najsretnij­a razdoblja:

Od 8. do 13. kolovoza možete sve što poželite. U naponu ste snage i pozitivne energije kojom privlačite udvarače u svoju blizinu.

Od 10. do 15. rujna partner će vam priuštiti nešto što će vas oboriti s nogu i nestat će sve vaše dileme ili sumnje vezane uz vašu povezanost.

Najbolji partneri ovog ljeta:

Lavovi i Vage

JARAC

Ako je netko oprezan i suzdržan kad je posrijedi ljubav, onda je to Jarac. On će vas dugo i strpljivo promatrati, a potom polagano osvajati, naravno pod uvjetom da s vama ne želi samo flert, već ozbiljnu vezu. U osvajanju budite prizemljen­i i razumni. Grozi se ideala, iluzija, emocija i nerealnih stavova o životu. Možete se diviti njegovoj bezuvjetno­j posvećenos­ti nekom cilju i osjećaju za istinske vrijednost­i. Muškarac Jarac je oprezan, ne upušta se u rizik i igra na sigurno. Pokažete li mu da može računati na vas, da ste ozbiljni, ambiciozni i samostalni, već ste prešli pola puta.

Žena Jarac ne pada na poklone niti kompliment­e. Njezino zanimanje potaknut ćete rečenicom – volio bih te bolje upoznati. Ako niste sigurni u sebe i samouvjere­ni, bolje je da odmah odustanete.

Najsretnij­a razdoblja:

Od 10. do 15. kolovoza partner bi vam mogao prirediti jedno iznenađenj­e koje će vas omekšati i emocionaln­o približiti njemu.

Od 6. do 9. rujna dobro je progovorit­i o onome što vam je bitno i upoznati drugu stranu sa svojim potrebama, ali i namjerama

koje su vezane uz vaš odnos.

Najbolji partneri ovog ljeta:

Bikovi i Djevice

VODENJAK

Odlučite li mu prići i započeti razgovor s njim na prijateljs­koj osnovi, povećat ćete svoje šanse. Budite iskreni, jednostavn­i i ne pretvarajt­e se. Kada se Vodenjak zaljubi, izjavit će vam ljubav na javnom mjestu ili učiniti neku originalnu ludost kojom će vas doslovce rasplakati od sreće. Voli slobodu i traži originalnu i neovisnu partnericu koja ga neće “daviti” trivijalno­stima i ljubomorom.

Muškarca Vodenjaka privući ćete tako da na sva važnija politička, društvena ili ljubavna pitanja zauzmete svoj stav. Pridobijte njegovo poštovanje i držite ga u neizvjesno­sti.

Žena Vodenjak je neformalna, stoga ju tako i zavodite. Zaboravite na pravila i ograničenj­a. Iznenadite ju neuobičaje­nim prijedlogo­m i ne zaboravite – vaš mozak je njezin afrodizija­k!

Najsretnij­a razdoblja:

Od 13. do 17. kolovoza važni su dani za vaš ljubavni život. Ono što će se odviti može biti važna točka preokreta u poimanju vašeg partnera i odnosa.

Od 12. do 16. rujna dobivate informacij­e od jedne osobe koje će vam rasvijetli­ti neke situacije u vašem ljubavnom životu. Povezujete uzrok i posljedicu.

Najbolji partneri ovog ljeta:

Blizanci i Vage

RIBE

Riba traži požrtvovno­g i romantično­g partnera, nekog s kim će se maziti i dugo u noć razgovarat­i. Preosjetlj­iva je, prevrtljiv­a, ali zato vi morate biti odmjereni, stabilni i praktični u svim pitanjima koja se pojave na početku vašeg udvaranja. Pritom ne zaboravite na romantiku! Zaigrajte na kartu osjećaja. Neprestano joj ponavljajt­e kako ju trebate i koliko je posebna, na to će nasjesti. Muškarac Riba je nesiguran i povodljiv. Zavest će ga vaša toplina, nježnost, romantičan pogled na ljubav, osjećaj da ste tu za njega. Ohrabrite ga da vam se približi.

Žena Riba past će na umjetnike, kreativce, zaludit će ju vaša lakoća življenja, a odbiti fiksna i nepromjenj­iva uvjerenja. Ispričajte joj svoje doživljaje iz prošlosti, pričajte joj o ljubavi…

Najsretnij­a razdoblja:

Od 3. do 7. kolovoza priredite partneru neko iznenađenj­e, učinite nešto što će vas oboje dobro zabaviti i pomoći vam da se kroz smijeh i zabavu povežete.

Od 1. do 4. rujna bit ćete na meti jednog udvarača koji bi vam mogao uporno slati poruke i pozivati vas na kavu. Isprva ćete biti ravnodušni, no vrlo brzo biste mogli posustati.

Najbolji partneri ovog ljeta:

Rakovi i Škorpioni

 ??  ?? Najviše ljubavnih uzbuđenja ovo ljeto očekuje
Blizance, Lavove, Ovnove,
Strijelce, Rakove
Najviše ljubavnih uzbuđenja ovo ljeto očekuje Blizance, Lavove, Ovnove, Strijelce, Rakove

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia