24sata

Moj partner prihvaća to čime se sad bavim. I majka me podržava, kaže

-

Nije mi bilo čudno nimalo jer se osjećam privlačno kao osoba. Imam dosta samopouzda­nja i jak karakter. Otvoreni sam tip osobe, riječi su kojima se Claudia opisala.

Mjesečna pretplata na njezin OnlyFans profil, na kojem objavljuje eksplicitn­e snimke i fotke, iznosi 15 dolara, odnosno nešto više od 90 kn. S vremenom će ta cijena rasti. - Zasad se još nisam uspjela osamostali­ti, ali se nadam da će to biti uskoro - govori nam. U svega tri tjedna, prikupila je 20 pretplatni­ka koji redovito prate njezin sadržaj. - Zadovoljna sam kako napreduje - iskreno nam govori Claudia.

SAMO ZA STARIJE OD 18

Nove fotografij­e objavljuje više puta tjedno, a prije njega obavezno na Instagramu objavi mali uvid u njezin OnlyFans profil. Na Instagramu je skupila već dvije tisuće pratitelja, koji prate kad će izaći neka nova seksepilna slika ili snimka. Osim grudi, u prvom planu na fotografij­ama joj je i stražnjica, za koju su je mnogi pitali je li prirodna. Komplimena­ta za golišavo fotografir­anje, naravno, ne nedostaje.

- Sadržaj je za starije od 18 godina. Dobivam od korisnika redovito kompliment­e, podršku, ideje. Zadovoljni su mojom stranicom - otkriva nam Claudia. Iako bi se pretpostav­ilo da djevojke koje objavljuju golišav sadržaj na OnlyFans platformi nemaju dečka, čini se kako su to samo predrasude. Poput mnogih djevojaka, od kojih neke čak u svoj sadržaj na toj stranici uključe i partnere, i Claudijino srce je već ukradeno.

POSLIJE ŠMINKA I SKIDANJE

- Zauzeta sam. Moj partner prihvaća to čime se bavim. Što se tiče obitelji, majka i prijatelji­ce su mi podrška. Drugi nemaju posebno mišljenje o tome. Kad je lova u pitanju, dobro je - kaže Claudia.

Iako su joj prva ljubav šminka i kozmetika, kad prođe krizna situacija uzrokovana pandemijom korona virusa, Claudia ne planira odbaciti svoj OnlyFans profil.

Voljela bi pronaći ravnotežu između posla i golišavog fotografir­anja te na oba načina zarađivati novac.

- Kad prođe korona, planiram se baviti i šminkanjem i OnlyFansom. Oboje volim jednako - zaključuje mlada kozmetičar­ka.

Inače, iza ove platforme stoji Timothy Stokely (37), kojeg su prozvali “kraljem kućnih uradaka”. U karanteni mu je biznis procvjetao i zaradio je oko deset milijardi kuna. On sad živi u skupocjeno­j vili u Stortfordu.

UGODNO JOJ JE

 ??  ?? Smatra se privlačnom i ima jako puno samopouzda­nja
Smatra se privlačnom i ima jako puno samopouzda­nja
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia