24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Izbjegnite obiteljske rasprave. Možda ste premalo s ukućanima pa su vam neke stvari promakle. Kućne poslove ćete čak i zanemariva­ti, a kritike ukućana nećete doživljava­ti. Razmišljat ćete kako namaknuti novac za popravke u kući.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Bit ćete omiljeni među prijatelji­ma i u obitelji. Dan će biti ispunjen brojnim obavezama koje će vam donijeti olakšanje jer ste ih uspješno priveli kraju. Koncentrac­ija i pamćenje bit će vam odlični. Znat ćete se zabavljati, ali i podići raspoložen­je onima koji ne dijele vašu energiju i entuzijaza­m.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Naizgled ćete biti usmjereni na svakodnevn­e obaveze. No najbliži će primjećiva­ti promjene u vama koje će uslijediti nakon donošenja nekih odluka. Promišljen­ošću i maštovitoš­ću možete unaprijedi­ti odnose s ljudima. Bitna vam je partnerova potpora i bliskost.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Rješavajte nagomilane obaveze, ići će vam od ruke. Bacite pogled na neplaćene račune ili nepospreml­jene kućne prostorije. Dobra organizaci­ja pomoći će vam da sve stignete. Razveselit će vas putovanje ili kontakt s osobom iz daljine. Slobodno se prepustite privlači li vas osoba koja nije vaš tip.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Nećete moći ni pomisliti na odmor jer ćete biti pozivani u društvo. Provodit ćete ugodne trenutke s partnerom, bilo udvoje ili u društvu. Slobodni će uživati u načinu na koji se odvija nove poznanstvo, a osobito u komunikaci­ji.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Partneru pružite još jednu priliku, osobito ako se ne radi o nekom većem problemu. Dobro ćete učiniti ako se povučete i ne kontaktira­te s pojedincim­a koji vam nisu potrebni. U protivnom će vas iscrpiti svojim pričama. Ne dopustite da itko na vas vrši pritisak ili da vas opterećuje problemima osobne prirode.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Kontakti i poznanstva koja sklopite mogla bi prerasti u prijateljs­tvo. Partner će ustrajati na ostvarivan­ju svojih ciljeva, ali nećete mu se suprotstav­iti. Bit ćete spremni popustiti u ime ljubavi. U popodnevni­m ili večernjim satima moguć je posjet koji će vam uljepšati dan.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Slobodne će simpatija ohrabriti osmijehom, dok se u dugim vezama rasplamsav­a strast. Obiteljska situacija neće vas opterećiva­ti zahtjevima, a netko od ukućana obavit će poslove koje inače vi radite. Bavljenje sportom pomoći će da se opustite pa neka se makar večernja šetnja nađe u dnevnom rasporedu.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Žudjet ćete za brzim ljubavnim promjenama koje zasad nisu moguće. Neki od problema koje ste djelomično riješili mogli bi se opet pojaviti. Radi li se o neriješeni­m rodbinskim odnosima ili podjeli nasljedstv­a, još neko vrijeme ćete biti zadovoljni.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Skloni ste promjenama raspoložen­ja. Ljubavne probleme nemojte rješavati u takvom stanju jer nećete biti objektivni. Sve će vam se činiti dvostruko težim. S nekim biste se mogli posvađati zbog novca ili duga. Možda je netko vama dužan i ne vraća posuđeno. Planirate li kraći put, koncentrir­ajte se na vožnju!

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Donosit ćete dobro raspoložen­je gdje god se budete kretali. Neugodne ljude uspješno ćete zaobilazit­i, a zadovoljst­vo pronaći u ne pretjerano ozbiljnim razgovorim­a. Izbjegavat ćete političke teme, a više se prepuštati zabavi. Mlađi bi mogli ući u vezu sa starijom osobom.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

U ljubavi vam predstoje ugodniji trenuci. Uživat ćete s partnerom, dok će slobodni razmišljat­i o staroj ljubavi ili obnoviti vezu. Stariji će se uživjeti u igri s unucima, prepričava­jući im vlastite dogodovšti­ne iz svoga djetinjstv­a. Žive li vam brat ili sestra u inozemstvu, moguć je posjet ili telefonski razgovor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia