24sata

‘LJUDSKI KEN’ SAD JE BARBIE

PROMIJENIO SPOL Rodrigo Alves prošao je mnoge operacije da bude žena, a želi i dijete

- Piše: PETRA KANIĆ

Brazilac Rodrigo Alves (37) proslavio se kao “ljudski Ken”. Jednom je prilikom priznao kako je bio odlično plaćen samo da bude u toj ulozi. Zbog toga je prošao mnoge operacije. No nije bio sretan.

Želja mu je bila postati žena, što mu se i ostvarilo. S operacijam­a je išao do te mjere da je postao Barbie. Nedavno je promijenio ime u Jessica. Ponosan je na to kako sad izgleda, pa nerijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografij­e i pokazuje obline. Obično odijeva pripijene haljine s dubokim dekolteom. Sad je iznenadio fotografij­om u kupaćem kostimu. Odjenuo je jednodijel­ni badić koji mu je istaknuo grudi i pozirao uz bazen.

- Vruće mi je na ovih 40 stupnjeva - napisao je kratko u opisu fotografij­e. Trenutačno se nalazi u Španjolsko­j, gdje uživa u toplom ljetu. Njegovi pratitelji u komentarim­a su mu pohvalili izgled, a našli su se i oni koji ga standardno brane od zlih jezika.

- Izgledaš kao diva. Prestanite ga zlostavlja­ti i povrjeđiva­ti. Najslabiji ljudi su najjači ljudi. Je li vam ikad učinio nešto nažao u životu? Nemoj dopustiti da ‘potoneš’ zbog takvih komentara - pisali su mu pratitelji i pružili podršku. Alves se ni na jedan od komentara nije oglasio. Uživa u onom što jest. No ostala mu je još jedna neostvaren­a želja. Htio bi imati dijete i ostvariti se kao majka.

- Razvio sam se kao osoba i ljudsko biće. Rodio sam se kao transrodna žena. Oduvijek sam znao da sam žena, igrao sam se lutkama i bio u kontaktu sa svojom ženskim stranom. Potrebno je voljeti sebe. Sad bih volio imati dijete i biti s nekim tko me prihvaća kakav jesam ispričao je. Pokušavao je snaći se u muškom tijelu, biti muškarac, ali to ga je činilo vrlo nesretnim i depresivni­m.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia