24sata

NIKOLINA U BOLU HVATA MALO BOJU

PRAVI ODMOR Voditeljic­a se odmara na Braču, a na izgledu joj zavide i mlađe

- Piše: MISLAV BOSANČIĆ

Voditeljic­a Nikolina Ristović (44) “počastila” je pratitelje vrućim kadrovima. Ova atraktivna dama trenutačno se odmara u Bolu na otoku Braču sa suprugom Vidojem (41).

Nikolina se najprije odmarala u ružičastom topu, a na glavi je svezala maramu. Opustila se uz more i pričala na mobitel. Kasnije se skinula u zeleni kupaći kostim i hvatala zrake sunca. Vidoje se, pak, zaštitio šiltericom i pravio društvo supruzi. Par je u braku šest godina, dobili su i kćerkicu, a u nedavnom intervjuu za 24sata Ristović je otkrila čime ju je Vidoje osvojio.

- On je bio šarmantan na jedan način koji prije nisam doživjela. Baš je bio džentlmen, zainteresi­rao me njegov pristup, pa smo dogurali do šeste godišnjice braka - priznala nam je.

Tad smo je, među ostalim, pitali koji je recept za uspješan brak.

- Odgovor na to pitanje ću vam moći dati za 20 godina, ako budem tad imala kompetenci­ju za to. Vjerojatno je to tolerancij­a. Ljudi se mijenjaju, pokušavam vjerovati da se ja mijenjam nabolje, poanta je da se nadograđuj­ete u istom smjeru. Strast i ružičaste naočale kojim gledate partnera počnu blijediti nakon nekog vremena, počnete uviđati njegove mane. Stvar je u tome koliko ste spremni prihvatiti taj realan život i naučiti živjeti s tim manama. Svega ima u braku: red svađa i pomirenja, ali onda sve bude okej - objasnila je Nikolina. Godinama živi na relaciji Zagreb - Beograd, no posljednji­h mjeseci uživa u Dalmaciji, što se može vidjeti na njezinu Instagramu.

“SVEGA IMA U BRAKU: RED SVAĐA I POMIRENJA, A ONDA SVE BUDE OKEJ, TREBA ŽIVJETI S MANAMA”

 ??  ?? Supružnici Ristović na Braču pune baterije za predstojeć­u radnu
sezonu
Supružnici Ristović na Braču pune baterije za predstojeć­u radnu sezonu
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia