24sata

ELLEN DEGEN ŠEFICA IZ P Ima godišnju plaću i maltretir

1 2

- Piše: PAULA BOBANOVIĆ

Sve je više optužbi na ponašanje slavne Ellen DeGeneres (62) prema ljudima iz njezine radne sredine, a pridružili su im se i brojni poznati gosti koje je DeGeneres pozivala u show.

Lavinu je pokrenuo komičar Kevin T. Porter, koji je proljetos pozvao sve one koji su imali loša iskustva s Ellen DeGeneres. On je prvi priznao da je s njom bilo teško surađivati. - Trenutačno nam svima treba malo dobrote. Znate kako to uvijek govori Ellen kad odjavljuje emisiju. No ona je očito jedna od najgorih ljudi na svijetu - napisao je još u ožujku. Za svaku osobnu priču koju o njoj objave, rekao je da će uplatiti po dva dolara u dobrotvorn­e svrhe. Uskoro je prikupio oko 2500 odgovora. Među prvima se javila youtuberic­a Nikkie Jager s iskustvom koje je kao gost imala u emisiji “Ellen DeGeneres Show” u siječnju.

NEUVJERLJI­VA OPRAVDANJA

- Možda sam naivna, ali očekivala sam da će me dočekati s natpisom: ‘Dobrodošli u Ellen DeGeneres Show!’, ali dočekao me neki mrzovoljni pripravnik, na čijem licu se vidjelo da je jako iscrpljen. A onda još jedan šok. Nisu se prema meni ponašali kao prema ostalim VIP gostima jer su svi imali pravo na vlastiti toalet i kupaonicu osim mene. Nisam mogla ni u onaj najbliži jer je bio rezerviran za braću Jonas - prisjetila se Nikkie te dodala da je DeGeneres prema njoj bila hladna i distancira­na.

- Lijepo je kad te voditelj emisije, koji te pozove u goste, pozdravi i zaželi dobrodošli­cu. Ona to nije učinila - rekla je Nikkie Jager.

Ellen DeGeneres objavila je ovih dana ispriku: “Kako smo eksponenci­jalno rasli, nisam imala priliku znati što se sve događa unutar ekipe i oslonila sam se na suradnike vjerujući da rade svoj posao onako kako bih ja to željela. Očito neki nisu. To će se ubuduće promijenit­i i ja ću se potruditi da se to više nikad nikomu ne ponovi”. Mnogi su se žalili na njezine bliske suradnike - producenta Eda Glavina, zatim Mary Connelly i Andy Lassnera, ali i tvrdili da je DeGeneres znala za njihove ispade i da ih je šutke odobravala. Naime, brojni njezini bivši zaposlenic­i ispričali su sve grozne situacije koje su se događale iza kulisa showa u kojemu je DeGeneres promoviral­a tolerancij­u i lijepo ophođenje prema drugima. Bilo je tu svega - i rasizma, i mobinga, i seksualnog uznemirava­nja.

ISPRIKA HINJENA ZBOG ZARADE

Brad Garrett iz “Svi vole Raymonda” napisao je da je isprika voditeljsk­e zvijezde došla “malo prekasno”.

- Poznajem više od jednog prema kome se postupalo užasno. To je općepoznat­a stvar - napisao je Garret iako nije opisao svoja iskustva s

 ??  ?? 1) Ellen je javno priznala da je lezbijka kad je gostovala u showu Oprah
Winfrey 1997. 2) U svojim emisijama uvijek je razgovaral­a sa slavnima, a mnogi priznaju da je bila vrlo neugodna 3) Bivši suradnici progovoril­i su o
1) Ellen je javno priznala da je lezbijka kad je gostovala u showu Oprah Winfrey 1997. 2) U svojim emisijama uvijek je razgovaral­a sa slavnima, a mnogi priznaju da je bila vrlo neugodna 3) Bivši suradnici progovoril­i su o

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia