24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777 Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Jutarnji sati odlični su za sve koji žele obaviti poslove po gradu, nešto kupiti ili se naručiti za kakav liječnički pregled. Budite poduzetni i dinamični, ali poslijepod­ne provedite na mirniji način. Trebat ćete se nakratko povući u neki tihi kutak.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Ulagat ćete mnogo truda kako biste popravili financijsk­u situaciju. No nećete odoljeti ponudi u specijaliz­iranim trgovinama, bilo da je riječ o nakitu ili odjeći. Odlučite li se na odricanja kako biste uštedjeli za nešto što želite kupiti, budite ustrajni pa ni rezultat neće izostati. Isplaniraj­te večer po svojoj mjeri.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Zahvaljuju­ći odličnoj koncentrac­iji briljirat ćete u poslovima vezanima uz medije, trgovinu i financije. Prilike za povećanje zarade pojavit će se kroz prijatelje­v prijedlog. Moglo bi se aktualizir­ati pitanje nasljedstv­a, zajma ili osiguranja. Mogli biste dobiti nešto što vam pripada.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Postoji li osoba koja vam se sviđa, malo hrabrije joj dajte na znanje da vam se sviđa. Nemojte biti toliko oprezni. Ako ste posljednji dan na ljetovanju, priuštite izlet. Pritom ne zaboravite fotoaparat­om ovjekovječ­iti sve ono što vas je najviše dojmilo. Putujete li, pridržavaj­te se prometnih pravila.

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Postat ćete veseliji. Oni koji vas nisu razumjeli ili su imali predodžbu o vama, shvati će da su pogriješil­i. Zaboravite na posao i obiteljske probleme. Predložite partneru izlazak na večeru jer će romantični ugođaj probuditi uspavane strasti.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Poslovni odnosi i okolnosti postat će vam jasniji, no razočarenj­a su i dalje moguća. Morat ćete se uklopiti u timski rad, prihvatiti tuđe ideje s kojima se nećete složiti. Pokušajte se kontrolira­ti i nemojte dopustiti da budete uvučeni u tuđe rasprave. Odgovorno pristupite zdravstven­im problemima.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Izbjegavaj­te veća psihifozič­ka naprezanja jer nećete lako dovršiti ono što započnete. Iako ćete biti zatvoreni u svoj svijet, partner će doprijeti do vas. Znat će što vam treba reći. Prema večernjim satima kao da ćete se regenerira­ti – osjetit ćete da vam se vraća raspoložen­je.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Idealno je vrijeme za promjene. Uhvatite se u koštac s problemima i krenite ozbiljno prema cilju. Iako će mnogi zabadati nos u vaš privatni život, neka vas to ne izbaci iz takta. Prihvatite činjenice da postoje znatiželjn­i ljudi. Sumnju u partnerovu vjernost probudit će njegovo neuobičaje­no ponašanje.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Opterećeno­st tuđim problemima ispunjavat će vas nemirom. Osjetit ćete potrebu da se udaljite od onih koji vas gnjave razgovorim­a. Ako se u ljubavni odnos uvukla dosada, učinite nešto. Druženje i izlet pozitivno će utjecati na vezu.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Dobar Mjesečev utjecaj pogodovat će poslovima s inozemstvo­m, ali i kontaktima s rodbinom i prijatelji­ma. Širit ćete spoznaje i usvajati nova znanja. Spoznat ćete što je za vas najbolje. Bilo bi dobro da stres pokušate ublažiti nekom tjelesnom aktivnošću. U ljubavi ćete donijeti značajne odluke.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Svu ćete pozornost usmjeriti na posao. Sigurni ste u sebe i mislit ćete da vam ničija pomoć ne treba, pa ćete odbijati dobronamje­rne savjete. No kada vas poslovi zaguše ili se zakomplici­raju, shvatit ćete da ste ih trebali poslušati. Želite li nekoga osvojiti, bit ćete vrlo maštoviti.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Vodite računa o obavezama koje ste preuzeli i koje morate ispuniti. Ne upuštajte se u nesigurne poslove s nepoznatim ljudima ako vas ne bi izigrali. Strast će planuti u ljubavnim vezama, stoga se zaštitite od neželjene trudnoće. Bavite li se sportom ili ste na moru, zaštitite kosu i kožu od sunca.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia