24sata

Z.M. (61) NA PIRU U GRUDAMA PJEVAO I DRŽAO GOVOR NA SVADBI

-

Dok nepravomoć­no osuđenom bjeguncu Z.M. (61) Dinamo plaća tjelohrani­telje i skupocjeni BMW, on se provodi po hercegovač­kim svadbama.

Jedna takva bila je prošli petak u Grudama, gdje se, kako neslužbeno doznajemo, ženio sin Mladena Alpeza, direktora Franck trgovina BiH i odnedavnog člana uprave Dinama. Bjegunac od hrvatskog pravosuđa, nepravomoć­no osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, na svadbu je stigao kao gost iznenađenj­a

SNIMIO

NAŠ ČITATELJ

nešto prije ponoći.

- Sala je bila krcata, oko 600 ljudi. Nije se nitko držao socijalne distance jer se u Hercegovin­i to ne mora - kaže naša čitateljic­a. Z.M. (61) se na svadbi zadržao nekoliko sati gdje je zabavljao publiku tako što je pjevao s pjevačem Duškom Kulišem i držao nekoliko govora. U jednom od njih navodno je prepričava­o svoje zatvorsko iskustvo.

- Kad sam ja bio prvi put u ‘ćorki’.. u svojoj ćeliji, i svi znaju cijeli zatvor.. I sad je to glavni događaj kad ću ja izaći u šetnju. Izlazim ja u šetnju i oni po prozorima gledaju ‘Maminjo, Maminjo’ i ja kažem: ‘Vidim da me volite, ali da vidim koliko me volite i ja krenem pjevati ‘Posljednje­g boema’. Pjeva cijeli zatvor, ori se sve u p*** materinu! - ispričao je kako doznajemo bjegunac Z.M. (61). Nakon kratkog govora, svi su mu počeli skandirati.

- Podigao je atmosferu, ljudi su odmah bili veseliji kada su čuli onaj njegov ‘Ajmooo’. Iako, moram priznati nije bio nepristoja­n kako on nekad zna, ovoga je puta bio umjereniji - kaže čitateljic­a. (mk)

NIJE ODOLIO

 ??  ?? Čim vidi mikrofon Z.M. (61) zapjeva najskuplje pjesme
Čim vidi mikrofon Z.M. (61) zapjeva najskuplje pjesme
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia