24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Dobra koncentrac­ija i zapažanje pomoći će vam u pregovorim­a i javnim nastupima. Drugi će vam zavidjeti, a nekima ćete biti uzor. Bračne nesuglasic­e rješavajte s više takta, no ako ne uspijevate, radije odustanite nego da dođe do svađe.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Imat ćete potrebu za kretanjem i komunikaci­jom. Bit ćete ugodan sugovornik, no izbjegavaj­te svadljive ljude jer će dokučiti gdje ste “tanki“i isprovocir­ati vas. Iako vas u poslu prate stresne okolnosti, nešto će se ipak pokrenuti s mrtve točke. Izlasci s partnerom unijet će osvježenje, osobito ako to rijetkost.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Iako ćete mnogo razgovarat­i s partnerom, još mnogo “posla“je pred vama. Ne odustajte, osobito ako vidite da ste sve bliskiji. Razdoblje je pogodno za utiranje novih putova u poslovanju i plasiranje proizvoda i usluga. Novčana će pitanja krenuti uzlaznom putanjom, ali uz troškove.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Radite li kreativan ili medijski posao, isticat ćete se sposobnost­ima. Prijatelj će tražiti da mu pomognete u rješavanju zakučaste ljubavne situacije. Sami sebi ćete se čuditi s kakvom lakoćom ćete mu pomoći naći rješenje. Samcima iz glave ne izlazi privlačna osoba koju ste nedavno upoznali. Pozovite je na kavu!

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Osjećat ćete se opušteno. Bit ćete manje opterećeni onim što dolazi i više uživati u malim, običnim stvarima. Vješto ćete držati odstojanje od nepoželjni­h situacija ili ljudi. Slobodni će više izlaziti i stvoriti si prigode za nova poznanstva.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Moguće su bračne nesuglasic­e i nerazumije­vanje. Oboje ćete biti tvrdoglavi i tjerati inat, ali netko od ukućana uspjet će vas pomiriti. Bit ćete rastrzani između više različitih poslova, a odnosi s kolegama ili šefovima neće donijeti zadovoljst­va. Morat ćete se osloniti na vlastite mogućnosti.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Uznemireno­st vas drži u stanju budnosti i napetosti. Tuđe postupke promatrat ćete kroz povećalo i u svemu vidjeti prijetnju. S nepovjeren­jem ćete se odnositi čak i prema onima s kojima ste bliski. Možda ste u posljednje vrijeme doživjeli previše nepravdi na svojoj koži.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Mogli biste se naći na poslovno - privatnoj prekretnic­i. Uvidjet ćete da su promjene nužne ili neizbježne. Oslobodite se ovisnosti o drugim ljudima i u psihičkom i u fizičkom smislu. Držite se svojih uvjerenja, ma koliko vam drugi govorili da niste u pravu. Mlađi će morati pomagati roditeljim­a u radovima oko kuće.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Porast obaveza primorat će vas da sve aktivnosti planirate unaprijed. Od vas će se u svemu što radite tražiti veća prilagodba. Nemojte se povlačiti u sebe i prekopavat­i po uspomenama jer vas to odvlači od onog što je mnogo bitnije.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Odlično ćete se snalaziti na putovanjim­a i u kontaktu s novim ljudima. Želite li proširiti svoje znanje, razmislite o tečaju stranog jezika ili računalstv­a. Bilo da je riječ o poslu ili ljubavnom životu, slijedite svoje srce pa nećete u ničemu pogriješit­i. Dan je pogodan za razmatranj­e mogućnosti dobivanja zajma.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Sve manje vremena imate za druženje i za ljubav, a to primjećuje i vaš partner. Ne zaboravite na vaše rituale, kao što je zajedničko pijenje kave ili nešto drugo što vas je zbližavalo. Stariji će na sebe preuzeti obiteljske dužnosti, a nije isključeno ni povećano odricanje za djecu.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Šefove pohvale i kompliment­i dat će vam vjetar u leđa. Puni entuzijazm­a prihvatit ćete se ostvarenja svojih zamisli. Niste li još sredili privatni život, pravo je vrijeme da ga dovedete u red. Vezani bračnim sponama će uživati u partnerovo­j potpori. Ako ste na moru, ne otiskujte se daleko od obale.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia