24sata

VEŽITE SE, KREĆEMO Vozi! Dinamov bus ide do Baške

SRETNI PUTNICI Od Zagreba do Krka vozi autobus koji ponekad koristi Dinamova B momčad. Sličan je kao onaj luksuzni iz 2014.

- Piše: DUBRAVKO MILIČIĆ

Autobus koji je sa zagrebačko­g kolodvora vozio prema Krku, imao je isti branding kao taj Dinamov bus iz 2014. godine. Štoviše, izvana je bio toliko sličan da su mnogi putnici mislili da se voze u nekad elitnom Dinamovom busu. Taj bus iz 2014. bio je toliko efektan da ga je pohvalio i portal 101 Great Goals na Twitteru “Dinamo Zagreb have an AWESOME new bus!!!’’. Prevedeno, Dinamo ima genijalan bus.

No, razlika između tog Dinamovog

busa iz 2014. i ovog u vlasništvu Arrive, koji vozi Zagreb - Baška ipak je velika. Onaj je bio dugačak 14 metara te vrhunski opremljen, kako bi prva momčad Dinama i stručni stožer na putovanjim­a imala najbolje moguće uvjete i komfor. Ima 20 posebnih sjedala sa sustavom električno podesivog naslona za noge, kao i dva posebno opremljena sjedala u prednjem dijelu autobusa, gdje su sjedili treneri Dinama. Poseban ormar s monitorom i DVD playerom omogućavao je treneru analiziran­je utakmica i pripremu taktike tijekom putovanja, a cijeli je autobus opremljen modernim satelitski­m sustavom za primanje signala tijekom vožnje. Ovaj bus nije ni približno toliko luksuzan i nikad nije bio u vlasništvu Dinama. Ni ipak ima povezanost­i s Dinamom. Naime, to je autobus iz flote Arrive, koji povremeno vozi Dinamovu B momčad. Iz tog razloga su ga tako brendirali, pa se putnici, uz malo mašte, mogu osjećati kao Dinamovi prvotimci. Posebne pohvale dobio je zbog vanjskog izgleda, gdje dominira lav, koji se proteže duž bočne strane.

 ??  ?? Dinamo je sličan autobus predstavio u lipnju 2014.
Dinamo je sličan autobus predstavio u lipnju 2014.
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia