24sata

ZARAŽENI ŠIME: SVE JE OK, SUPER SAM

- Piše: DUBRAVKO MILIČIĆ

Evo ništa, ljudi, samo da se malo vratim na ovu temu vezanu za korona virus. Dobro se osjećam, stvarno, nemam nikakve simptome, jedino što su ti neki moji parametri malo više iznad normalnoga i samim time moram biti u samoizolac­iji dok ne budem negativan na sljedeći test, koji može biti za koji dan.

Tim riječima javio se Šime Vrsaljko,

prvi hrvatski nogometni seniorski reprezenta­tivac koji je zaražen korona virusom. Filmskom brzinom proširila se priča da su dva igrača Atletico Madrida zaražena koronom, a još brže neki navodi kako je riječ o Šimi Vrsaljku. No ništa se točno nije znalo dok Atletico Madrid nije službeno potvrdio i odagnao sve sumnje i nagađanja.

- Šime i Angel Correa pozitivni su na korona virus - objavio je Atletico Madrid.

www.niktitanik.com

No unatoč koroni Šime se javio, kao i uvijek, nasmijan i vedar, kao nakon pobjede protiv Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

- Nadam se da ću se isto tako u kratkom periodu vratiti normalnom načinu života. Do tada ću biti doma, a doma ću i trenirati. Uglavnom, sve super, sve pet, hvala na porukama podrške i nikad dosta opreza. Ćao - rekao je simpatični Šime uz osmijeh.

Potom se još jednom obratio Atletico.

- Prva

je momčad će se vratiti na treninge bez Corree, koji ostaje izoliran i nema simptome. Šime Vrsaljko, koji se oporavlja od ozljede i koji je vježbao odvojeno, također nema simptome te će odlukom liječnika ostati doma. Njegov slučaj, međutim, zdravstven­a služba smatra riješenim jer je razvio antitijela prije nekoliko mjeseci. Liječnici će nadgledati razvoj situacije.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia