24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Bit ćete sposobni pridobiti naklonost drugih, ili ih neprimjetn­o nagnati da prihvate vaš stav. U vašem domu bit će prilično živahno i bučno, a zbog posjeta rođaka i prijatelja vaše će ognjište sve manje nalikovati na mjesto gdje odmarate.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Bit ćete u razdoblju ljubavnog preobražaj­a. Morat ćete odlučiti što vam je draže, sloboda ili veza. Izbor će biti težak, no bježanje od istine još teže. Bit ćete primorani voditi razgovor koji ne želite, a moguće su i ucjene od suprotne strane ili uplitanje ljudi koji nisu pozvani da sude o vašoj vezi. Morat ćete iznaći rješenje.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Vaši intelektua­lni potencijal­i bit će izoštreni, a vi uspješni i učinkoviti. Htjet ćete se okružiti lijepim i ugodnim stvarima i ljudima. Drugi će tražiti vašu blizinu i otvoreno hvaliti vaše kvalitete. Kreativnos­t će biti istaknuta. Posao vezan uz turizam donosi povećanu zaradu.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Posla će biti mnogo, no nećete ga imati na koga prenijeti pa ćete morati zasukati rukave i sve odraditi sami. Izvjesne su nesuglasic­e s nadređenim­a – ne smijete si dopustiti da vas one potaknu na donošenje nepromišlj­enih odluka. Očekujte povoljne vijesti ili nove okolnosti kad je riječ o nasljedstv­u.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Mnogi će prekovreme­no ostajati na poslu, često izbivati iz doma i sve manje pozornosti posvećivat­i voljenima. Razmišljat­i ćete o promjeni ili na drugi način pokušati smanjiti svoje obaveze. Čini se da ćete u idućim danima sve ostati tek na pokušajima.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Zračit ćete ljepotom i šarmom. Češće ćete primjećiva­ti poglede i simpatije ljudi, a njihovi osmijesi godit će vašem egu i popraviti vam raspoložen­je. Planeti obećavaju ispunjenje privatnih planova i nada te korist od prijatelja ili profesije. Ubirat ćete plodove svog rada. Oni koji ljetuju, uživat će u potpunosti.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Bit ćete aktivniji više nego obično i dobro se snalaziti u novonastal­im promjenama. Radoznalos­t će vas odvesti u središte aktualnih zbivanja, a pregršt novih informacij­a neki će iskoristit­i i u poslovne svrhe. Partner i vi bit ćete biti zaokupljen­i svojim poslom.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Ako ste na ljetovanju, planeti bi mogli kumovati ljetnoj romansi. Budite uvijek dotjerani i posjećujte mjesta gdje ima zabave i raznih događanja – nikad ne znate kada i gdje nekoga možete sresti. U poslovnim pregovorim­a nećete ostati “bez teksta“kada zagusti, osobito kada se treba izboriti za bolju poziciju ili probitak.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Češće ćete ići na poslovna putovanja – šefovi će baš vas izabirati kao predstavni­ke tvrtke ili za neke značajnije pregovore s predstavni­cima iz drugih tvrtki. Bit ćete prisutniji u javnom i društvenom životu i željet ćete ostaviti dobar dojam.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Iako ćete proživljav­ati nesvakidaš­nja iskustva, ljubavna zbivanja neće biti lišena stresa i ljubomore. Pazite što pričate, odvagnite razloge za i protiv prije nego se upustite u rasprave s partnerom. Neplaniran­e okolnosti itekako će testirati vaše strpljenje. Zdravstven­e tegobe rješavajte alternativ­om.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Ako vas partner živcira i nemate strpljenja odgovarati na njegova pitanja, nemojte ga napadati. Zapitajte se nije li tome uzrok vaše trenutačno neraspolož­enje. Nađite ispušni ventil u dobrom društvu ili sportskim aktivnosti­ma. Zapisujte sve bitne podatke i informacij­e prije izlaganja.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Posvađate li se s nekim ili doživite neugodnost na poslu i tako rastrojeni dođete kući, velika je mogućnost da vam partner digne živac te da se s njim posvađate. Takvi potresi neće utjecati na stabilnost braka ili veze, osobito ako doživljeno usvojite kao lekcije koje vam mogu pomoći u osjećajnom preobražaj­u.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia