24sata

Nevjerojat­an posao Lokomotive: Ivo Grbić potpisao za Atletico...

ČUDESAN TRANSFER Lokomotiva će za svog dosadašnje­g vratara dobiti 4 milijuna eura, s bonusima to može biti i više

-

IVO GRBIĆ Ivo Grbić (24) novi je član Atletico Madrida! Da, Lokomotiva je odradila najveći transfer u povijesti, svog vratara prodala španjolsko­m velikanu.

Zagrebački prvoligaš s Kajzerice za svog će vratara dobiti oko 4 milijuna eura, ali taj bi posao s raznim bonusima mogao ‘lokosima’ donijeti i do 6 milijuna eura. Pregovori španjolsko­g i hrvatskog kluba trajali su nekoliko dana, a Grbić je već potpisao četverogod­išnji ugovor s Atleticom. No, Lokomotiva

je uspjela, uz sjajan posao, dogovoriti još nekoliko sjajnih stvari, pa će Grbić braniti barem dvije europske utakmice za ‘lokose’, pa tek onda krenuti put Madrida. Istina, Grbić još nije odradio liječnički pregled s Atleticom, pa će potpisani ‘transfer agreement’ postati važeći tek kada hrvatski vratar prođe sve liječničke preglede. Atletico već godinama ima jedne od najboljih vratara svijeta, mrežu španjolsko­g velikana branili su David De Gea, Thibaut Courtois, dok je danas tamo Jan Oblak. I baš je to zanimljiva priča, Oblak u Atleticu ima izlaznu klauzulu od 100 milijuna eura, a dok netko ‘ne izbije iz cipela’ Diega Simeonea, Madriđani će Grbića pripremati za njegovog nasljednik­a. Podsjetimo, Lokomotiva je besplatno dovela Grbića iz Hajduka, pa od njega stvorila (uz Livakovića) najboljeg vratara lige. A Splićani i dalje lutaju s golmanskim rješenjima, nikako da pronađu ‘jedinicu koja će spašavati stvari kada drugima ne ide... (H. Tironi)

 ??  ?? postaje suigrač Vrsaljka u Atletico Madridu
postaje suigrač Vrsaljka u Atletico Madridu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia