24sata

‘ZLATNI TUŠ’ U VEG I TAJNE VEZE S RUS

- Piše: MERITA ARSLANI

Bivši odvjetnik i blizak suradnik Donalda Trumpa, Michael Cohen (53), objavio je isječke iz svoje knjige “Nelojalan” o Trumpu, u kojoj otkriva neke prilično skandalozn­e stvari o američkom predsjedni­ku, uključujuć­i to da je svjedočio orgijama.

- Osim njegove supruge i djece, poznavao sam Trumpa bolje nego bilo tko drugi - napisao je bivši Trumpov kompanjon. Kaže da ga je upravo on nagovorio da se kandidira za predsjedni­ka.

- Na neki način sam ga znao i bolje nego njegova obitelj jer sam vidio pravog Trumpa, u striptiz-klubovima, na tajnovitim poslovnim sastancima i u raznim drugim situacijam­a u kojima je pokazao kakav je zaista: varalica, lažov, prevarant, nasilnik, rasist i predator - napisao je Cohen, a izvatke donosi britanski tabloid Daily Mail.

TRUMP NEMA PRIJATELJA

U prvom dijelu knjige Cohen tvrdi da Trump nema pravih prijatelja.

- On nema nikoga kome može povjeriti svoje tajne. Deset godina je imao mene, uvijek sam bio uz njega kad mu je trebalo i pogledajte što mi se dogodilo nastavlja Cohen.

Knjiga sadrži Cohenova priznanja o nekim vlastitim nedjelima zbog kojih je osuđen na tri godine zatvora.

- U Trumpovo ime ‘pritiskao’ sam građevinar­e, uništavao poslovne partnere, lagao supruzi Melaniji kako bih prikrio njegove afere i maltretira­o i vikao na one koji su bili prijetnja Trumpovu usponu...

MISS UNIVERSE U MOSKVI

- Ja nisam bio svjedok samo njegova uspona nego i aktivni sudionik: Od ‘zlatnih tuševa’ u seks-klubu u Las Vegasu, poreznih prijevara, preko dogovora s korumpiran­im dužnosnici­ma bivšeg Sovjetskog Saveza, pa sve do ušutkivanj­a bivših ljubavnica - otkriva Cohen.

Kad spominje “zlatni tuš”, to svakako podsjeća na “Dosje Steele”, u kojem se navodilo da Vladimir Putin ucjenjuje Trumpa snimkom iz Moskve na izboru za Miss Universe 2013., kad je navodno doveo prostitutk­e u sobu i gledao ih kako mokre

 ??  ?? Trump je varalica, lažov, prevarant, nasilnik i predator, tvrdi Cohen
Trump je varalica, lažov, prevarant, nasilnik i predator, tvrdi Cohen

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia