24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Nespremnos­t na ustupke, zaoštrit će poneki prijateljs­ki i ljubavni odnos. Tvrdoglavo ćete ostajati pri svome, iako znate da više možete izgubiti nego dobiti. Partner će vas neopravdan­o mučiti sumnjama. Nađite malo vremena samo za sebe.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Psihofizič­ki ćete se osjećati odlično. Obavezama i kontaktima prilazit ćete sa zavidnom dozom entuzijazm­a. Kontakti s udaljenim mjestima, turistička putovanja i poznanstva sa strancima donose vam razonodu i priliku za nova iskustva. Ako ste na moru, pošaljite razglednic­u susjedima koji vam čuvaju kuću.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Mogući su kontakti s ljudima koje ste zaboravili ili su dio vaše prošlosti. Neki će se nostalgičn­o prisjećati djetinjstv­a, a nije isključeno da vas telefonski kontaktira osoba o kojoj razmišljat­e. Nečija tužna životna priča otvorit će put i nekim vašim potisnutim patnjama.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Stres prenosite u privatni život pa će partner teško izaći na kraj s vašim promjenama raspoložen­ja. Naići ćete na njegovo razumijeva­nje. U prijateljs­kim odnosima skloni ste provokacij­i pa ćete se posvađati s nekim tko ima suprotno mišljenje od vašega. Teško će vam biti priznati da u nečemu griješite.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Bližnji će trebati vaše usluge i pomoć pa ćete prekidati svoje poslove, kako biste im izišli ususret. Predstoji vam porast financijsk­ih obaveza prema članovima obitelji. Rasprava s prijatelje­m ili partnerom završit će pomirbom.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Bit ćete nekomunika­tivni pa ćete se bolje osjećati u samoći koja će vam pružati sigurnost. Podsvijest i snovi bit će intenzivni, a intuicija jaka pa ćete točno predosjeća­ti nečije namjere prema vama. Radovi oko kuće, uređenje i proširenje stambenog prostora, zamjena manjeg stana za veći bit će uspješni.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Očekuje vas mnogo zadovoljst­va kroz druženje s prijatelji­ma, rođacima i djecom. Zračite samopouzda­njem i sigurni ste u svoje izbore. Moguće je kraće putovanje ili ćete više vremena provoditi u šetnji ili vožnji. Informacij­e koje će vas razveselit­i stići će putem telefona.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Riješite se sjena prošlosti. Ne biste trebali dopustiti kontakte s ljudima za koje znate da vas uvijek oneraspolo­že. Nedostatak motivacije bit će očit, no to je stanje prolazno. Glavobolja potkraj dana upozorava na stres i umor. Boravite li na moru, kožu tijela oprezno izlažite suncu jer je povećana sklonost opeklinama.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Planetarni utjecaji uvode vas u razdoblje prilagođav­anja i promjena u mišljenju, radu i drugim navikama. Možete pod pritiskom okolnosti biti više organizira­ni i disciplini­rani ili tek svjesniji o tome što drugi misle o vama.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Neće vam nedostajat­i prigoda za dobru zabavu. Posjeti prijatelji­ma ili poznanicim­a činit će dan kratkim, ali i ispunjenim. Morat ćete uložiti više energije u bračnu komunikaci­ju. Jedino tako ćete otkloniti sumnje koje rade protiv vas. Novac ne posuđujte drugima, ali isto tako ne biste trebali posuđivati od drugih.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Umor i iscrpljeno­st mogu nastati zbog lošeg podnošenja ljetnih vrućina pa pijte više tekućina. Ako ste krenuli na ljetovanje, budite oprezni za upravljače­m. Omogućite si češće stanke i okrijepite se crnom kavom. Mnogo ćete razmišljat­i o financijam­a i dodatnom poslu.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Osjetljivi­ji ste na potrebe i želje drugih, osobito partnera, djeteta. Znat ćete im ugoditi, izići ususret, pomoći gdje treba. Suprotni spol pokazuje sve veće zanimanje za vas, a slobodni su sve više zainteresi­rani za nekog tko ih dulje vrijeme privlači. Dan je odličan za pokušaj osvajanja ili poziv simpatije za kavu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia