24sata

Severina: Pozitivna sam na koronu!

-

Iako nemam nikakve simptome, u petak sam dobila potvrdu kako sam pozitivna na Covid-19, dok je test moga sina negativan. Odmah jučer ujutro, nakon kontakta s epidemiolo­gom, poduzela sam sve mjere. Obavijesti­la sam oca djeteta te u dogovoru s njim predala sam mu ga dva dana prije određenog termina da s njim provede samoizolac­iju, bez obzira na negativan test, napisala je Severina.

Tvrdi kako je bivšeg partnera zamolila za diskreciju, no odmah se pojavila vijest kako se zarazila partijajuć­i po Dalmaciji.

- Da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno nakon povratka u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući da je ta osoba prekjučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan - dodala je pjevačica. Splićanka se prije tri dana pohvalila kako uživa na Korčuli, gdje je u bikiniju pozirala na ljuljačci iznad mora u popularnom raju za nautičare zvanome Moro Beach Stupe.

- Leti visoko, a njezin novi moto je YOLO (samo jednom se živi, op.a.) - napisala je pod fotografij­u stih svoje pjesme “Magija”. Na Korčuli se družila s pjevačicam­a Majom Šuput Tatarinov (40) i Ninom Badrić (48) te bivšom manekenkom Ivom Radić (43). Severina je ranije posjetila Bol na Braču, gdje je partijala s Radić i nećakinjom Mijom Popović u beach baru. Plesala je na stolu s čašom pića u ruci, ali masku nije imala. Nije ju nosila ni na svom prvom postkorona koncertu u Splitu, dok joj je bend bio sav zamaskiran. A ona je danima prije pozivala publiku na poštovanje epidemiolo­ških mjera. Supruga Igora Kojića (33) nije vidjela od sredine travnja. Pjevačica je čestitala rođendan Igoru krajem srpnja na društvenoj mreži, no bračni par i dalje je razdvojen. (pk, mć) DA, IMAM POZITIVAN TEST, NEMAM SIMPTOME, ZARAZILA SAM SE OD BLISKE OSOBE, VJEROJATNO NAKON POVRATKA U ZAGREB

 ??  ?? Severina je ovog ljeta partijala po Dalmaciji, ali smatra kako se zarazila u Zagrebu
Severina je ovog ljeta partijala po Dalmaciji, ali smatra kako se zarazila u Zagrebu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia