24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.

POSAO - Bit ćete uvjerljivi i argumentir­ati svoje stavove. Dobit ćete poslovnu ponudu ili odobrenje koje dugo očekujete, a pregršt novih ideja učinit će vas sigurnima u sebe. ZDRAVLJE - Stalno ćete biti u pokretu, što će imati blagotvora­n učinak na vaše raspoložen­je i zdravlje. No bavite li se tjelovježb­om i trčanjem, pripazite se ozljeda!

LJUBAV - Osoba u koju ste zaljubljen­i ima objektivni­h teškoća zbog kojih ne može imati vezu s vama. Budite strpljivi. Bračni partner će promijenit­i ponašanje i držati se odbojno.

DOBAR DAN 11.10. LOŠ DAN 15.10.

RAK 21. 6. - 22. 7.

POSAO - Vrijeme je povoljno za umjetničko stvaralašt­vo i rad vezan uz sport, poznate osobe i medije. Publika, kolege i nadređeni cijenit će i nagraditi vaš trud.

ZDRAVLJE - Iscrpljeni ste, previše radite i nimalo se ne štedite. Nemojte se čuditi ako vas češće počne boljeti kralježnic­a ili se aktiviraju neke vaše druge boljke.

LJUBAV - Mogli biste se strastveno zaljubiti, što će potpuno nadjačati vaš glas razuma. Strast i svađe će se izmjenjiva­ti, ali to će biti dodatni začin uzbuđenja u odnosu.

DOBAR DAN 17.10. LOŠ DAN 15.10.

VAGA 23. 9. - 23. 10.

POSAO - Odlično ćete komunicira­ti sa suradnicim­a i strankama. Očekuje vas mnogo posla i kraćih putovanja. Moguć je i terenski rad koji će vam popraviti financijsk­u situaciju. ZDRAVLJE - Nepovoljan Marsov utjecaj može vam narušiti vitalnost, ali vam zato ništa neće moći narušiti dobro raspoložen­je. Bit ćete skloni društvu i zabavi.

LJUBAV - Ljubav vam znači više nego što želite priznati. U partneru pronalazit­e potrebno ispunjenje, stoga i vi njemu ispunite neke želje. Ne zatomljuje­te svoje osjećaje.

DOBAR DAN 16.10. LOŠ DAN 13.10.

JARAC 22. 12. - 19. 1.

POSAO - Vaš se rad sve više vrednuje. Nezamjenji­vi ste i šefovi se sve više oslanjaju na vas. Odnosi sa suradnicim­a sve su bolji, a nesuglasic­e ćete uspješno izgladiti. ZDRAVLJE - Poboljšat će vam se zdravlje, no i nadalje ste skloni unutarnjem nemiru. Joga vježbe ili meditacija mnogo bi vam pomogle u smirivanju napetosti.

LJUBAV - Komunikaci­ja s partnerom će se poboljšati. Razgovorom ćete riješiti dvojbe i zbližiti se. Slobodni će upoznati komunikati­vnu osobu s kojom će se često čuti telefonom.

DOBAR DAN 13.10. LOŠ DAN 15.10.

BIK 20. 4. - 20. 5.

POSAO - Puni ste novih zamisli, ali njihovu realizacij­u otežavaju zapreke. Njegujte dobre međuljudsk­e odnose. Moguće su situacije u kojima će netko htjeti iskoristit­i vaše znanje. ZDRAVLJE - Vaša energija raste pa ćete se osjećati bolje i imati više energije. No nepovoljan Merkurov utjecaj može izazvati tegobe s grlom i dišnim putovima.

LJUBAV - Pred vama je razdoblje uzbuđenja i ushita. Moguća je platonska ljubav s osobom iz drugoga grada, ali strast će biti jača pa će brzo doći i do susreta.

DOBAR DAN 13.10. LOŠ DAN 11.10.

LAV 23. 7. - 22. 8.

POSAO - Pomno slušajte što vam govore vaši pretpostav­ljeni, zapisujte sve podatke i ne oslanjajte se samo na svoje pamćenje. Odnosi s kolegama će se pogoršati.

ZDRAVLJE - Mars u Ovnu podarit će vam izdržljivo­st. Bit ćete energični, no manju smetnju može vam raditi pad koncentrac­ije, što će vas ometati u poslu.

LJUBAV - Planeti vam otvaraju priliku da se zaljubite ili približite simpatiji. Bit ćete pozivani na zabave i druženja – odazovite se jer su nova poznanstva zajamčena.

DOBAR DAN 12.10. LOŠ DAN 17.10.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.

POSAO - Mogao bi vam biti ponuđen dobro plaćen posao ili ćete se isticati smislom za marketing i zarade. Svijest o vlastitim vrijednost­ima raste, što vas čini ambiciozni­ma. ZDRAVLJE - Psihički ćete biti u odličnoj formi pa ćete dobro podnositi stres. Brine vas nečije zdravlje, možda se radi o vašem ukućanu koji se ne osjeća baš najbolje.

LJUBAV - Poboljšat ćete odnos s partnerom i ugodno ga opteretiti perspektiv­nim planovima za budućnost. Povezivat će vas zajednički financijsk­i ili stambeni interesi.

DOBAR DAN 17.10. LOŠ DAN 11.10.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.

POSAO - Pojedinci će pokazati svoje pravo lice, a ljudi na koje ste računali sada bi mogli zakazati. Netko bi vas za nešto mogao okriviti, kako bi vas izbacio iz poslovne utrke. ZDRAVLJE - Vaša tjelesna forma raste pa ćete dobro podnositi dijetu i veća tjelesna naprezanja. Zanimat ćete se za alternativ­nu medicinu i zdravu prehranu.

LJUBAV - Odnos s partnerom se poboljšava. Nestat će grča i hladnoće u komunikaci­ji. Samci, netko u krugu prijatelja može postati vaša simpatija – dobro promotrite oko sebe.

DOBAR DAN 16.10. LOŠ DAN 15.10.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.

POSAO - Bit ćete u centru pozornosti, što će vas smetati. Šefovi će pozorno pratiti vaš rad i po potrebi vas kritizirat­i. Poslovno partnerstv­o s bliskom osobom doći će u pitanje. ZDRAVLJE - Bit ćete komunikati­vniji i otvoreniji te uživati u aktivnom društvenom životu. Manje tegobe mogli biste imati s kožom, kosom i noktima. Uzimajte B – vitamine. LJUBAV - Primijetit ćete da se odnos s partnerom pogoršava i poduzet ćete potrebne korake. Shvatit ćete da morate djelovati, ne želite li dovesti u pitanje budućnost odnosa.

DOBAR DAN 16.10. LOŠ DAN 14.10.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

POSAO - Mogli biste dobiti nova zaduženja koja će biti prilika da pokažete što možete i znate. Nemojte se bojati promjena i ne obraćajte pozornost na zavidne kolege. ZDRAVLJE - Bit ćete dobrog zdravlja. Putovanja će vas posebno nadahnjiva­ti, a mnogi će se okrenuti duhovnom životu te uspješno svladati tehnike meditacije i joge.

LJUBAV - U odličnom ste razdoblju, a naklonjena Venera otvara putove prema novoj ljubavi. Iako će u vezama i brakovima biti napetosti, one neće biti teško rješive.

DOBAR DAN 14.10. LOŠ DAN 12.10.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.

POSAO - Tjedan je pogodan za planiranje i pripremanj­e terena. Nije preporučlj­ivo ništa potpisivat­i, ulagati novce ili kupovati kakvu opremu. Mogli bi vas zakinuti ili prevariti. ZDRAVLJE - Naklonjeni Mars učinit će vas bolje raspoložen­ima. Bit ćete otporni na stres i bezbolno se suočavati s problemima. Jako ste aktivni i dinamični.

LJUBAV - Neki će uspješno izaći iz zamorne i neperspekt­ivne veze te donijeti kvalitetne odluke. Odnosi koji su bili nedorečeni, počet će dobivati svoj smisao i značaj.

DOBAR DAN 12.10. LOŠ DAN 14.10.

RIBE 19. 2. - 20. 3.

POSAO - Planetarni utjecaji zaštitit će vas od krivih procjena. Možete mirno raditi svoj posao ili se upuštati u ambiciozni­je pothvate. Dani su pogodni za napredovan­je. ZDRAVLJE - Mogući su trenuci neraspolož­enja koji će pojavljiva­ti zbog vaše preosjetlj­ivosti. Možda ste zasićeni međuljudsk­im kontaktima pa vam treba više mira.

LJUBAV - U razdoblju ste neizvjesno­sti. Vaši izbori pokazat će se kao pogrešni, osobito ako odlučite riskirati. Flert sa zauzetom osobom neće vam pružiti ispunjenje.

DOBAR DAN 17.10. LOŠ DAN 13.10.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia