24sata

PJEVAČ ŽELI PODCAST U KOJI ZOVE SLAVNE GOSTE ZOKI, BUDI MI PRVI Milanovića podržavam jer mi je mnogo drag i volim ga abnormalno, kaže Vuco

- Piše: IVANA PRGOMET

Nakon što je prije nekoliko dana gostovao u Podcast Inkubatoru i napravio kaos, Siniša Vuco (49) povjerio nam se kako mašta o vlastitom izdanju - Podcastu Vuco.

Podsjetimo, splitski glazbenik nedavno je gostovao u Podcast Inkubatoru, odakle su ga morali izvlačiti iz studija jer ga je razjarilo pitanje jednoga gledatelja zašto već 20 godina priča da će otići iz Hrvatske i zašto to konačno ne učini. Neki su čak špekuliral­i da je Vuco bio pod utjecajem alkohola, no glazbenik tvrdi da ne pije već mjesecima jer je na dijeti, kojom je u godinu i pol dana skinuo 40 kilograma. Vuco nije stao na divljanju u studiju nego je i kolegu glazbenika Dinu Jelusića nazvao “neintelige­ntnim”... Vuci se svidio format emisije pa je poželio pokrenuti vlastiti podcast. A povjerio nam je i koga bi prvog volio vidjeti kao ekskluzivn­oga gosta u studiju. - Želja mi je prvog ugostiti najvećega gospodina u hrvatskom plemenu, a to je predsjedni­k Zoran Milanović - rekao nam je Vuco.

POZIVA TEREZU I GABI

Pjevač već godinama simpatizir­a Milanovića, a ne odnedavno, otkad je predsjedni­k počeo prozivati svoje neistomišl­jenike.

- Milanovića podržavam jer mi je puno drag i volim ga abnormalno - rekao nam je Vuco lani kad je kritizirao rad tadašnje predsjedni­ce Kolinde Grabar Kitarović. - Ako Kolinda cajka opet bude predsjedni­ca, ja ću u roku od dva dana nakon inauguraci­je otići živjeti u jednu od susjednih zemalja za vrijeme trajanja tog mandata - rekao nam je tad Vuco. Kolinda nije opet postala predsjedni­ca, ali jest njegov miljenik Milanović, koji mu je političar br. 1 na domaćoj političkoj sceni.

Vuco nakon Milanovića u stolcu preko puta sebe želi vidjeti kolegu Miroslava Škoru. Za njega nam je svojedobno rekao da je “gospodin i ljudina”. Sljedeće sugovornic­e koje bi volio ugostiti su Tereza Kesovija i Gabi Novak, “jer su kraljice”. Zatim splitski glazbenik želi ugostiti Gorana Ivanišević­a, za kojeg je svojedobno rekao da se morao odseliti iz Splita jer su ga omalovažav­ali. I sam Vuco odselio se nedaleko od Zagreba, iako zna reći da živi “u Macole” jer to je na pola puta, a ondje ga čeka stol u restoranu. Vuco želi ugostiti i Aleksandra Stankovića, za kojeg je nedavno rekao da će mu trebati specijal kad mu konačno dođe u goste.

I KONTROVERZ­NI GOSTI

- Kad me Stanković napokon pozove u svoju emisiju, znate kako će se zvati? Mora se zvati ‘Nedjeljom od 2 pa do 5’. Stankoviću, trebat će ti specijal izdanje od tri sata u nastavcima. Ili ‘Nedjeljom od 2 pa do Vuco ne stane’. Stanković može i otići iz studija, kao da je on bitan. Može postaviti jedno pitanje i vratiti se u osam navečer – izjavio je glazbenik nedavno Slobodnoj Dalmaciji. Imat će u svom showu i kontroverz­ne gošće. Uz Velimira Bujanca glazbenik želi privesti Kristijana Golubovića, bivšeg MMA borca i robijaša, koji posljednji­h godina sudjeluje u kontroverz­nim srpskim reality showovima. U “Zadruzi” se tako nedavno i potukao, a stalno se svađa sa Stanijom Dobrojević, kojoj je nedavno otvoreno prijetio.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia